📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I nie będzie teraz cora przez jakis czas dupy dawać swoim nowym starszym kolegom na dzielni.
On nie chciał tak tylko się ręka zacięła
Na czarnym nie widać sladów więc nie boli.
Znęcanie się nad zwierzętami jest karalne, ale to wyjątkowo przymknę oko
Nyrewesa napisał/a:
I nie będzie teraz cora przez jakis czas dupy dawać swoim nowym starszym kolegom na dzielni.
znasz to z autopsji
Kolejny dowód jacy oni są popierdoleni. Ja rozumiem, że jak naprawdę dziecko zasłuży to można parę pasów na dupsko sprzedać. Pieprzyć bezstresowe wychowanie. Ale żeby to nagrywać? Nie wiem co byłoby bardziej popierdolone- nagrywanie przez matkę czy np rodzeństwo.
65% murzyńskich dzieci wychowuje się bez ojca. Dla tego u nich jest jak jest.
65% murzyńskich dzieci wychowuje się bez ojca. Dla tego u nich jest jak jest.
ja jestem w szoku że w ogóle stary w domu a nie wyjebał gdzieś w dal...
Barnellini napisał/a:
Kolejny dowód jacy oni są popierdoleni. Ja rozumiem, że jak naprawdę dziecko zasłuży to można parę pasów na dupsko sprzedać. Pieprzyć bezstresowe wychowanie. Ale żeby to nagrywać? Nie wiem co byłoby bardziej popierdolone- nagrywanie przez matkę czy np rodzeństwo.
a wiesz, że ona dostała wpierdol za puszczanie się ? Miał ojciec prawo tak zareagować, uważam
Jak bambusów nie lubię to ten ma u mnie respect że go interesuję córka a nie jak typowi nie pytający skąd nowe adidasy albo rower.
Generalnie patrząc na to jak się zachowują, to raczej i tak to nie pomaga. Szkoda czasu, lepiej by poszedł wybić jakieś okna czy co tam oni robią jak im się nudzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów