📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piękna podcinka. Szacun dla Kierowcy za opanowanie i niehamowanie z piskiem opon. Zagoi się, a tak to dwie osoby miałyby problemy. Po co...
Czerwone swiatlo to swietość. Też mam uczulenie na rowerzystow czy hulajnogowiczów, ale kurwy co przejezdza na czerwonym nienawidzę jeszcze bardziej.
Za to, to jaja na czoło naciągnąć. Kierowcy oczywiscie
Kilka szczegółów. Kierowca BMW miał odebrane uprawnienia za przekroczenie o 50 w terenie zabudowanym. Ucieczka i nieudzielenie pomocy oraz jeszcze nie wiadomo co wyjdzie z badania krwi. Złapali cwela kilka godzin później. Pozdro z KRK
nowynick napisał/a:
też mam czasem ochotę zajebać w jakiegoś Lime`a
Ale nie zajebiesz, bo jesteś zbyt pizdowaty.
Może pomyślcie trochę? To nie boli. Dlaczego od razu uważacie że to wina kierowcy bmw?
A może był pijany? Jeździliście kiedyś po pijaku? Nie jest łatwo! Trudno prawidłowo ocenić odległość albo prędkość. Do tego nastawiają tych przejść i kurwa co chwilę trzeba się zatrzymywać a po pijaku to może chuj strzelić. A jeszcze jak zadzwoni telefon to browar w jednej ręce, komóra w drugiej. Kierę trzeba trzymać kolanem. O zmianie biegu to wogóle zapomnij.
Także trochę wyrozumiałości panowie!
A może był pijany? Jeździliście kiedyś po pijaku? Nie jest łatwo! Trudno prawidłowo ocenić odległość albo prędkość. Do tego nastawiają tych przejść i kurwa co chwilę trzeba się zatrzymywać a po pijaku to może chuj strzelić. A jeszcze jak zadzwoni telefon to browar w jednej ręce, komóra w drugiej. Kierę trzeba trzymać kolanem. O zmianie biegu to wogóle zapomnij.
Także trochę wyrozumiałości panowie!
Oczywiście e46 za 5 tys
Co to polska policja bawi się z Azjatów z tymi kółkami? Przecież nie jesteśmy ślepi, widzimy co się dzieje na nagraniu.
Policjanci powinni tego niedorozwoja z BMW od razu zapakować do wora i z mostu do Wisły. Tyle w temacie. Żadne sądy, więzienia, biurokracje, apelacje...
Dobry ziomek na pasach, mam zielone to wyjebane nie patrzę i jadę przed siebie...
Spieszył się na egzamin trębacza w KRK.
Teraz mu pozostaną jedynie trąbki współwięźniów
Teraz mu pozostaną jedynie trąbki współwięźniów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów