Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Jak kurwa jeszcze raz wyjebie mi kurwa reklama otochuja skurwoalego że nie widać opcji "wyslij" (lub jakąkolwiek inna reklame w tym stylu) to pierdole ten portal co kurwa na to pozwala w chuja jebanego mać. Nic mnie Kurwa tak nie wkurwia jak takie kurwa tanie jebane zagrywki pierdolone cioty co to wymyslily i dają zielone światło gołym łapami bym zajebał i 25lat wolnego idę w chuj
Ona straciła status i kobiety i białego koloru... To dla mnie małpa albinos
PS. Jak kurwa jeszcze raz wyjebie mi kurwa reklama otochuja skurwoalego że nie widać opcji "wyslij" (lub jakąkolwiek inna reklame w tym stylu) to pierdole ten portal co kurwa na to pozwala w chuja jebanego mać. Nic mnie Kurwa tak nie wkurwia jak takie kurwa tanie jebane zagrywki pierdolone cioty co to wymyslily i dają zielone światło gołym łapami bym zajebał i 25lat wolnego idę w chuj
Ziomeczku tu nie wyskakują żadne reklamy, pewnie gdzieś się szlajałeś po nieodpowiednich stronach z famboyami to masz. Zainstaluj jakiegoś adbloka do przeglądarki i po sprawie.
spokojnie bo sobie klawiature i ekran zaplułeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów