Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdololo
Jest na sadolu opcja banowania fjutków? Głupota wymienionego jest ponad moją tolerancję
Nawet jak ich siłą przywleką nam kilka tysięcy to i tak w dwa tygodnie zwieją na zachód. Nie jesteśmy dla nich atrakcyjni ani klimatycznie, ani gospodarczo. Za to jesteśmy ciekawym krajem dla Hindusów, ludów kaukaskich i wszystkich ludów wschodnich. Jakimś dziwnym trafem czują się w naszym bałaganie jak u siebie. Otwórz granicę z Białorusią, a po pół roku Łukaszenko nie miałby kim rządzić w swoim dobrobycie. Pamiętam polskie ośrodki wczasowe zapchane Rosjanami obwieszonymi złotymi łańcuchami grubości kciuka. Póki co nasi imigranci faktycznie nas ubogacają i ratują ten kurwidołek przed katastrofą gospodarczą. Gdy załęcki wyciągnie na front naszych Ukraińców, to leżymy i kwiczymy.
Ry to kurwa jesteś chory psychicznie albo ukr z Lwowa... Ja pierdole, idę po piwo, biorę dzień na żądanie.
Nie mogła. Kiedyś tak zrobiłem gościowi na budowie i uszkodziłem mu kurwa odbyt czy inną okrężnicę. Lała się z niego krew jak ze świni, mam nadzieję, że jebaniec do dziś sra do rurki.
Wszak jesteś pedałem z różowym nickiem......
kurwa, czekałem na taką toją spowiedź.....
Ja pierdole !!!! Wreszcie sie sam się określiłeś...
Halo ! Co tam zrobiłeś gościowi na budowie ?!
Ja pierdole !!!!
Niby to śmieszne a w zasadzie w chuj smutne.
A ten się tylko cieszy....
Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?
Kto tam ostatnio głosował w wyborach niech powie czy to prawda.
coś Ci sie pomyliło. U nas jeden, drugi trzeci albo i setny dostanie wpierdol albo pojedzie do lasu. Ty myślisz ze ktoś będzie sie pierdolił z takimi brudasami ?
Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?
Wielomilionowe kary w dalszym ciągu wyjdą taniej niż utrzymywanie każdego z nich choćby za 1000zł miesięcznie...
pierdolisz.
a tu nie powinno być twojego jareczka? przecież to narodowi patrioci z pisu wyruchali swoich wyborców i w czasie swoich rządów przywlekli tutaj nieleganie przynajmniej 250 tys imigrantów
Tu jeszcze ma zęby...
Ja głosowałem i chuj w dupę wszystkich prawicowym PISiorom
dlatego teraz będziesz jebany w dupę...
Byłeś z tym u psychiatry?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów