Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twójstary1969 2024-05-08, 17:09 1
przy tej końcówce filmik to mogła tą miotłe odwrócić i w kakaowe oko wsadzić tak jak w brazylii
Zgłoś
smc 2024-05-08, 18:24
Nie mogła. Kiedyś tak zrobiłem gościowi na budowie i uszkodziłem mu kurwa odbyt czy inną okrężnicę. Lała się z niego krew jak ze świni, mam nadzieję, że jebaniec do dziś sra do rurki.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2024-05-08, 18:36 1
psotny_fiutek napisał/a:

pierdololo

Jest na sadolu opcja banowania fjutków? Głupota wymienionego jest ponad moją tolerancję
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-08, 19:25
To chyba jakiś tresowany orangutan wychowany wśród ludzi bo nie może przejść przez płot z przeszkodami podczas gdy jego przodkowie przegryzali drut kolczasty na granicy. Zwierzęta się degenerują jak jakieś pekińczyki
Zgłoś
FilonN 2024-05-08, 22:08
Jebany pedalarz nie potrafi roweru przez płot przerzucić i potem przeskoczyć. Pewnie nie chciał zadrapać lakieru
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-09, 0:27
Antoni79 napisał/a:

Nawet jak ich siłą przywleką nam kilka tysięcy to i tak w dwa tygodnie zwieją na zachód. Nie jesteśmy dla nich atrakcyjni ani klimatycznie, ani gospodarczo. Za to jesteśmy ciekawym krajem dla Hindusów, ludów kaukaskich i wszystkich ludów wschodnich. Jakimś dziwnym trafem czują się w naszym bałaganie jak u siebie. Otwórz granicę z Białorusią, a po pół roku Łukaszenko nie miałby kim rządzić w swoim dobrobycie. Pamiętam polskie ośrodki wczasowe zapchane Rosjanami obwieszonymi złotymi łańcuchami grubości kciuka. Póki co nasi imigranci faktycznie nas ubogacają i ratują ten kurwidołek przed katastrofą gospodarczą. Gdy załęcki wyciągnie na front naszych Ukraińców, to leżymy i kwiczymy.

Ry to kurwa jesteś chory psychicznie albo ukr z Lwowa... Ja pierdole, idę po piwo, biorę dzień na żądanie.

smc napisał/a:

Nie mogła. Kiedyś tak zrobiłem gościowi na budowie i uszkodziłem mu kurwa odbyt czy inną okrężnicę. Lała się z niego krew jak ze świni, mam nadzieję, że jebaniec do dziś sra do rurki.

Wszak jesteś pedałem z różowym nickiem......

kurwa, czekałem na taką toją spowiedź.....

Ja pierdole !!!! Wreszcie sie sam się określiłeś...

Halo ! Co tam zrobiłeś gościowi na budowie ?!

Ja pierdole !!!!
Zgłoś
Tibianus1991 2024-05-09, 7:26
psotny_fiutek napisał/a:

Niby to śmieszne a w zasadzie w chuj smutne.
A ten się tylko cieszy....
Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?
Kto tam ostatnio głosował w wyborach niech powie czy to prawda.

coś Ci sie pomyliło. U nas jeden, drugi trzeci albo i setny dostanie wpierdol albo pojedzie do lasu. Ty myślisz ze ktoś będzie sie pierdolił z takimi brudasami ?
Zgłoś
Bartip 2024-05-09, 12:05 1
psotny_fiutek napisał/a:

Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?

Wielomilionowe kary w dalszym ciągu wyjdą taniej niż utrzymywanie każdego z nich choćby za 1000zł miesięcznie...
Zgłoś
kwartet10 2024-05-09, 12:34
psotny_fiutek napisał/a:

pierdolisz.
Zgłoś
russian-roulette 2024-05-09, 13:17
Ja głosowałem i chuj w dupę wszystkich prawicowym PISiorom
Zgłoś
ksg 2024-05-09, 19:29 1
psotny_fiutek napisał/a:

a tu nie powinno być twojego jareczka? przecież to narodowi patrioci z pisu wyruchali swoich wyborców i w czasie swoich rządów przywlekli tutaj nieleganie przynajmniej 250 tys imigrantów
Zgłoś
sameshitman 2024-05-10, 0:16
psotny_fiutek napisał/a:

Tu jeszcze ma zęby...

russian-roulette napisał/a:

Ja głosowałem i chuj w dupę wszystkich prawicowym PISiorom

dlatego teraz będziesz jebany w dupę...
Zgłoś
LubelskiCebularz 2024-05-23, 11:24
psotny_fiutek napisał/a:

Byłeś z tym u psychiatry?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem