Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten się tylko cieszy....
Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?
Kto tam ostatnio głosował w wyborach niech powie czy to prawda.
tiaaa inżynier murzyn z brytyjskim akcentem...
gdzieś napisałem że to murzyn?
tiaaa inżynier murzyn z brytyjskim akcentem...
to może być muslim, np. z maroka, tunezji
gdzieś napisałem że to murzyn?
tak kłamczuszku w TAG było, ale cudownie się zmyło i TAG-ów przybyło
to może być muslim, np. z maroka, tunezji
który całą drogę na pontonie ćwiczył akcent
a biali nie kradną
Niby to śmieszne a w zasadzie w chuj smutne.
Tera czas na Polskę i Polaków. Jak to szło ? 30 000 mahoniowych inżynierów, lekarzy, prawników rocznie do Polski i mamy ich utrzymywać, ośrodki , kieszonkowe, lekarze bo jak nie to wielomilionowe kary ?
Święta prawda! Ale gdzie oni? Już się nie mogę doczekać bo smutno mi tu samemu.
Niby to śmieszne a w zasadzie w chuj smutne.
Nawet jak ich siłą przywleką nam kilka tysięcy to i tak w dwa tygodnie zwieją na zachód. Nie jesteśmy dla nich atrakcyjni ani klimatycznie, ani gospodarczo. Za to jesteśmy ciekawym krajem dla Hindusów, ludów kaukaskich i wszystkich ludów wschodnich. Jakimś dziwnym trafem czują się w naszym bałaganie jak u siebie. Otwórz granicę z Białorusią, a po pół roku Łukaszenko nie miałby kim rządzić w swoim dobrobycie. Pamiętam polskie ośrodki wczasowe zapchane Rosjanami obwieszonymi złotymi łańcuchami grubości kciuka. Póki co nasi imigranci faktycznie nas ubogacają i ratują ten kurwidołek przed katastrofą gospodarczą. Gdy załęcki wyciągnie na front naszych Ukraińców, to leżymy i kwiczymy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów