📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ma to we krwi, swoja droga musi sobie radzic w tym pojebanym swiecie piwko dla niej
Nie wiedziałem że mewy są inteligentne, miałem je za takie większe gołębie znad morza.
jak milusio... byl kucharz rzucajacy kluski jakies babci na czolo, teraz smieszna mewa a gdzie jakies zabawne piseki i kotki? Przeciez to sadol... moze to wejdzie na "gówną" ? ---->
Ciekawe czy ją suszyło po tych słonych chipsach
meloox napisał/a:
Zajebista nuta...Shazam tego nie ogarnia. Dajta nute
Shazam to gówno, które nie ogrania 3/4 utworów muzycznych. I nie mówię tu o jakimś wściekłym remiksie, czy chamskiej przeróbce, tylko o nomrmalnym utworze.
meloox napisał/a:
Zajebista nuta...Shazam tego nie ogarnia. Dajta nute
gorszego gówna nie słyszałem !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów