📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak mi się przypomniało, jak oglądałem:
Co ma murzyn białego?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Słuchać
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Co ma murzyn białego?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Słuchać
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Piękne duszenie + bonus za wyłączenie mudżyna. Piwo.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Up
I piwo za włączenie go z powrotem
I piwo za włączenie go z powrotem
I na koniec pokazał niewolnikowi gdzie jego miejsce
@up jak po murzyńsku? przecież to tylko liść w tył czaszki nie porównujmy tego ze skakaniem całego stada po głowie przegranego.
@takafura to było na końcu cuchnie nieprzytomnego. Efekt teki ze zapaliło mu się światło spowrotem
Ale za to, że mu pod koniec zajebał powinni go byli przekopać. To jeden z tych rzadkich filmików, gdzie murzyni zachowują się jak trzeba a to biały zjebał. Ale leci piwo, bo przynajmniej było śmieszne + ten śmiech!
@pkh to właśnie różni człowieka od reszty zwierząt. Że, jeżeli tylko chce, potrafi zapanować nad swoimi instynktami. Różni nas też to, że po takim jednym ciosie za dużo, możemy resztę życia spędzić za kratami.
@pkh to właśnie różni człowieka od reszty zwierząt. Że, jeżeli tylko chce, potrafi zapanować nad swoimi instynktami. Różni nas też to, że po takim jednym ciosie za dużo, możemy resztę życia spędzić za kratami.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
nikt nie zwrócił uwagi że się jakiś murzyn wtrącał i kilka razy chciał przerwać, bo biały wygrywał
kurwy i tak honoru nie mają
kurwy i tak honoru nie mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów