Załóżcie sobie kurwa własne forum "Schrony i inne gówna" i tam to dawajcie. Na stronie tytułowej powinno być zapytanie "Jesteś gimbazem". Tak, jestem gimbazem - nie wchodzisz, nie jesteś - wchodzisz.
następny ? nie umiesz czytać ?
zamknij morde i umrzyj , spierdalaj oglądać cycki na kwejka .
Materiał bardzo ciekawy aż nie chce mi się wierzyć że jest ich tylko kilka . Ruscy tego poustawiali u siebie napewno w cholere
bo co ynteygencie ?Pralka, szczym ryj. Dobra ja idę na kwejka, a ty idź sobie kutasy na gaytubie pooglądać. Jeszcze tylko miesiąc i powrót do gimbazy. Może w końcu oduczysz się stawiania spacji przed znakami interpunkcyjnymi
1. Będę robił co będę chciał , rozumiesz , chuju ?
2. To że nie interesuje cię temat autora to twoja sprawa na chuj tu wchodzisz i wypowiadasz się jaki ty jesteś wyjebany w kosmos przez społeczeństwo szkołe może twoją gimbaze.
3. Nie wiem co to geytube ale nie mam zamiaru tam wchodzić bo podejrzewam ze ty razem ze znajomymi to okupujecie *
EDIT : wróóóć ty nie masz żadnych znajomych
zamknij morde i umrzyj , spierdalaj oglądać cycki na kwejka .
Materiał bardzo ciekawy aż nie chce mi się wierzyć że jest ich tylko kilka . Ruscy tego poustawiali u siebie napewno w cholere
Cycki są na sadolu, a nie na kwejku dla gimbusów. Na kwejku są schrony i tym podobne gówna, także wiesz co należy zrobić . To portal dla dorosłych, a nie dzieci.
Cycki są na sadolu, a nie na kwejku dla gimbusów. Na kwejku są schrony i tym podobne gówna, także wiesz co należy zrobić . To portal dla dorosłych, a nie dzieci.
to na chuj tu przepraszam bardzo siedzisz ? To że jesteś zaawansowany wiekiem nie znaczy że twój rozum poszedł z nim w parze .
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają sadisticowi turyści, którzy nie założyli żadnego tematu
standard. Jebana hołota i tyle. Jakby nagie kurwy leżały w każdym kącie bunkra to by się zainteresowali .
faperzy
chodzi o to że jak pojawia się zdjęcie i kawałek tekstu to pół mózgi typu eteryk czy huligan1 nie potrafiący czytać czy może inaczej czytać ze zrozumieniem nie znający się na niczym oczekują że każdy materiał będzie na ich poziomie intelektualnym czytaj | cycki | bijatyka |
P.S Złowroga Pralka jesteś tuman
Kurwa zrobić zbiorczy dla tych wszystkich opuszczonych chujstw... Nie znaczy, że to nieciekawe, po prostu co za dużo to nie zdrowo. Czy na świecie są tylko opuszczone baraki, szpitale i groty?
P.S Złowroga Pralka jesteś tuman
następny pasorzyt khurwa ja nie wiem skąd was się tylu bieże to jest poprostu ne wyborażalne ;d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów