📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a źródło? bo coś koleś w różnych marynarkach i laski z trzech różnych drużyn. Z drugiej strony to Białoruś, to mogliby nawet worek ziemniaków im wręczyć.
nelbox napisał/a:
a źródło? bo coś koleś w różnych marynarkach i laski z trzech różnych drużyn. Z drugiej strony to Białoruś, to mogliby nawet worek ziemniaków im wręczyć.
Tylko się nie zesrajcie...
Dla tych co potrafią jedynie wodę na herbatę zagotować - logo sponsora kojarzyć się będzie z chuj-wie-niczym...
A że kobiecie zawsze do twarzy z patelnią...
Że jeszcze feministkom z Europy nie rozjebało tętniaków. Facet daje kobiecie z uśmiechem patelnie. Czy może być większe molestowanie?
Drugie zdjęcie, Pani po lewej... Jeżeli nie ma żadnej niemiłej niespodzianki poniżej pasa to czmeu nie.
@cadirad no i teraz muszę zwalić... eh...
Takie samo molestowanie jak facet dostający samochód.
To nie są nagrody, tylko reklama sponsora. Zapłacił za zdjęcia z patelniami i tyle. W ostateczności jest to dodatkowy upominek.
Naturalne środowisko kobiet to kuchnia i łózko. Oczywiscie trafiaja się jednostki wybitne Tacher, Katarzyna Wielka, Ching Shih, od biedy Skłodowska co zrobiła kariere na chuju swojego męża.
Więc nie widze nic dziwnego w dawaniu patelni, Tak jak mężczyzna występuje z cyrklem, kompasem, tabela algorytmiczną, tak kobieta wystepuje z patelnią, mopem lub chujem w garści.
Żeby udowodnic tezę pytałem przypadkowe osoby o teorie strun, twórczość P. K. Dicka, ewolucje, , literaturę współczesną, politykę. Pytania były skierowane do kobiet nie posiadajacych potomstwa, wiadomo to absorbuje uwage. O ile mężczyźni mieli cos do powiedzenia w wybranym temacie to kobiety poza tym co przeczytały w pudelku, ewentualnie popularnym portalu nie miały nic do powiedzenia.
Więc nie widze nic dziwnego w dawaniu patelni, Tak jak mężczyzna występuje z cyrklem, kompasem, tabela algorytmiczną, tak kobieta wystepuje z patelnią, mopem lub chujem w garści.
Żeby udowodnic tezę pytałem przypadkowe osoby o teorie strun, twórczość P. K. Dicka, ewolucje, , literaturę współczesną, politykę. Pytania były skierowane do kobiet nie posiadajacych potomstwa, wiadomo to absorbuje uwage. O ile mężczyźni mieli cos do powiedzenia w wybranym temacie to kobiety poza tym co przeczytały w pudelku, ewentualnie popularnym portalu nie miały nic do powiedzenia.
Po co tym babom patelnia jak to mężczyźni są lepszymi kucharzami. Jeszcze coś spierdolą.
Dostały te patelnie za swoją determinację i wniesiony trud w całych rozgrywkach.
To potwierdzona prawda
Ale do umycia :]
To potwierdzona prawda
Ale do umycia :]
Patelnia dźwignią handlu...
Widać sasiedzi inwestują w przemysł patelniowy i będą tłoczyć patelnie na eksport pewnie.
Stąd ta kampania patelniowa.
A my? Może w pokrywki albo dekle pójdziem?
Widać sasiedzi inwestują w przemysł patelniowy i będą tłoczyć patelnie na eksport pewnie.
Stąd ta kampania patelniowa.
A my? Może w pokrywki albo dekle pójdziem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów