📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież w to się kurwa nie wierzy
kurwa porażka... rozumiem, że mają na sobie te całe kamizelki i że to trochę waży no ale urwa bez przesady...
To jakaś paraolimpiada chyba, albo nowa formacja policjantów z gratisowym chromosomem
!!!Odezwali się "mistrzowie olimpijscy w internecie". !!!
kurwa ,obrońca uciśnionych sie znalazł,porażka i śmiech na sali
kurwa ,obrońca uciśnionych sie znalazł,porażka i śmiech na sali
Żeby nie opis filmu to bym pomyślał że to trailer nowej części Avengers.
Krytykować nie będę bo sam bym pewnie lepiej nie zrobił ale jednak trochę sprawności powinni mieć skoro to policja.
takie przeszkody pokonywałem całymi dniami razem z kolegami jak miałem 10 lat , i biegało sie po ogródkach na habah , skakało przez płoty itd. w czasie kiedy te kurwiszony które teraz są w mundurach siedzieli w domach bo byli gnębieni w szkołach
i jak tu nie czuć się bezpiecznie, gdy mamy tak wysportowanych policjantów oczywiście są też Ci mniej wysportowani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów