📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przecież od 20sek to już bezczeszczenie zwłok
Czarnuchów nikt nie lubi bo zawsze kopią leżących w głowę. Jak ktoś nie wie czemu rudych też nikt nie lubi to ma odpowiedź na filmie, także o rasiźmie i stereotypach niemożna tu mówić.
jebać czarnych i rudych
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
jebać czarnych i rudych
Rude to zawsze takie fałszywe mendy. Co do sytuacji "Kiedy wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one", więc but czarnemu na ryj, a potem na piwko. Szkoda, że mu jeszcze kieszeni nie wyczyścił, ale jeszcze może się nauczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów