18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Biały gość i brudasy
Pantilion • 2018-10-11, 5:39
Brudas uderza bez powodu przechodzącego obok grupki małp człowieka

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
TT4 2018-10-11, 6:01 122

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Halman 2018-10-11, 6:18 45
ten murzyn z filmiku powinien się skłonić przed każdym białym i mówić dzień dobry... no cóz, kiedyś popełniono błąd który ciągnie się do dzisiaj...
Zgłoś
zwierzak30 2018-10-11, 14:37 3
To że dałem browara ,nie oznacza że jestem rasistą.
Ja jestem zatwardziałym Rasistą.
Zgłoś
poligon6 2018-10-11, 17:49 3
Pamietajcie! Głosujcie na PO też dostaniecie od małpy po ryju!

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-10-11, 18:39 5
ehhh. Mam nadzieje że takie spotkania z małpami mają jedynie ci tolerancyjni.
Zgłoś
saves 2018-10-11, 19:03 4
A potem czarni w stand-upach skarżą się jaka to policja brutalna.
Zgłoś
TB303 2018-10-11, 20:09 1
poligon6 napisał/a:

Pamietajcie! Głosujcie na PO też dostaniecie od małpy po ryju!

Chyba odwrotnie. Polacy nie frajerzy(w tym przypadku) - sobą pomiatać nie dadzą jakiemuś brudnemu ścierwu. Zresztą, PiS już ich wpuszcza, a jakoś takie sceny się nie zdarzają.
Zgłoś
Seksiaczek 2018-10-11, 20:15 1
Jak ja bym kurwa strzelał...

Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-10-11, 20:18
@~TT4 gdyby nie to co w twym filmiku to by nie mieli teraz problemów które mają. Jeden z największych błędów (jeżeli ni NAJWIĘKSZY) jaki popełnił biały człowiek w całej swojej historii, to wplątanie się w handel niewolnikami. Dobrze, że Polska nie miała swoich zamorskich kolonii.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
poligon6 2018-10-11, 20:18 1
TB303 napisał/a:

Chyba odwrotnie. Polacy nie frajerzy(w tym przypadku) - sobą pomiatać nie dadzą jakiemuś brudnemu ścierwu. Zresztą, PiS już ich wpuszcza, a jakoś takie sceny się nie zdarzają.

Spoko nazwie się ich faszystami, zrobi nagonkę w postepowych mediach i spokornieja. Myslisz że na zachodzie tak hop siup sie poddali? To były lata procesu. Tak zwana metoda salami, kroisz po plasterku, co ci szkodzi, aż nie ma salami.

Cytat:

jaki popełnił biały człowiek w całej swojej historii, to wplątanie się w handel niewolnikami. Dobrze, że Polska nie miała swoich zamorskich kolonii.

Biali byli tylko końcowym odbiorcą, niewolnikami handlowały muslimy, królowie wiosek. Myslisz że biały latał po sawannie i łapał w siatkę niewolników?

Co do zamorskich koloni to lewusy ukuły hasło że kresy były nasza kolonia i też mamy swój grzech kolonializmu. Wiec...

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
N................X 2018-10-11, 20:39 9
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-10-11, 20:50 6
@up, to też jakiś kretyn na to wpadł, czy myśli że bez dłoni będzie lepiej i szybciej pracowała?
prewencja i tylko to nas uratuje, strzelać do każdego czarnego, wcześniej czy później coś złego zrobi, wykastrować wszystkich i następne pokoenia będą miały spokój

Zgłoś
Huzzar 2018-10-11, 22:10 13
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-10-12, 3:12 2
@Hrabia Drapula Belgowie trzymali żony i dzieci murzynów w zamknięciu pod strażą, grożąc, że jak murzyn będzie źle pracował, to będzie się dziać krzywda. Do pracy brali samych facetów. Obcięli ręce jego córce, bo nie spisał się tego dnia w pracy. Belgowie stworzyli niespotykaną wcześniej na świecie tyranię, dosłowne piekło na ziemi, mordowanie milionów, o okaleczonych kobietach i dzieciach nie wspominając a pomnik typa który za to wszystko jest odpowiedzialny (Król Leopold 2) dalej ma swój pomnik w zlewaczałej Brukseli lmao.

@poligon6 co ty pieprzysz w ogóle, ktoś zmuszał białych do ściągania do Europy i USA niewolników? Gówno mnie obchodzi kto ich łapał i sprzedawał, biały człowiek ich kupił i wziął do siebie.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów