📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten murzyn z filmiku powinien się skłonić przed każdym białym i mówić dzień dobry... no cóz, kiedyś popełniono błąd który ciągnie się do dzisiaj...
To że dałem browara ,nie oznacza że jestem rasistą.
Ja jestem zatwardziałym Rasistą.
Ja jestem zatwardziałym Rasistą.
ehhh. Mam nadzieje że takie spotkania z małpami mają jedynie ci tolerancyjni.
poligon6 napisał/a:
Pamietajcie! Głosujcie na PO też dostaniecie od małpy po ryju!
Chyba odwrotnie. Polacy nie frajerzy(w tym przypadku) - sobą pomiatać nie dadzą jakiemuś brudnemu ścierwu. Zresztą, PiS już ich wpuszcza, a jakoś takie sceny się nie zdarzają.
Jak ja bym kurwa strzelał...
@~TT4 gdyby nie to co w twym filmiku to by nie mieli teraz problemów które mają. Jeden z największych błędów (jeżeli ni NAJWIĘKSZY) jaki popełnił biały człowiek w całej swojej historii, to wplątanie się w handel niewolnikami. Dobrze, że Polska nie miała swoich zamorskich kolonii.
TB303 napisał/a:
Chyba odwrotnie. Polacy nie frajerzy(w tym przypadku) - sobą pomiatać nie dadzą jakiemuś brudnemu ścierwu. Zresztą, PiS już ich wpuszcza, a jakoś takie sceny się nie zdarzają.
Spoko nazwie się ich faszystami, zrobi nagonkę w postepowych mediach i spokornieja. Myslisz że na zachodzie tak hop siup sie poddali? To były lata procesu. Tak zwana metoda salami, kroisz po plasterku, co ci szkodzi, aż nie ma salami.
Cytat:
jaki popełnił biały człowiek w całej swojej historii, to wplątanie się w handel niewolnikami. Dobrze, że Polska nie miała swoich zamorskich kolonii.
Biali byli tylko końcowym odbiorcą, niewolnikami handlowały muslimy, królowie wiosek. Myslisz że biały latał po sawannie i łapał w siatkę niewolników?
Co do zamorskich koloni to lewusy ukuły hasło że kresy były nasza kolonia i też mamy swój grzech kolonializmu. Wiec...
@up, to też jakiś kretyn na to wpadł, czy myśli że bez dłoni będzie lepiej i szybciej pracowała?
prewencja i tylko to nas uratuje, strzelać do każdego czarnego, wcześniej czy później coś złego zrobi, wykastrować wszystkich i następne pokoenia będą miały spokój
prewencja i tylko to nas uratuje, strzelać do każdego czarnego, wcześniej czy później coś złego zrobi, wykastrować wszystkich i następne pokoenia będą miały spokój
@Hrabia Drapula Belgowie trzymali żony i dzieci murzynów w zamknięciu pod strażą, grożąc, że jak murzyn będzie źle pracował, to będzie się dziać krzywda. Do pracy brali samych facetów. Obcięli ręce jego córce, bo nie spisał się tego dnia w pracy. Belgowie stworzyli niespotykaną wcześniej na świecie tyranię, dosłowne piekło na ziemi, mordowanie milionów, o okaleczonych kobietach i dzieciach nie wspominając a pomnik typa który za to wszystko jest odpowiedzialny (Król Leopold 2) dalej ma swój pomnik w zlewaczałej Brukseli lmao.
@poligon6 co ty pieprzysz w ogóle, ktoś zmuszał białych do ściągania do Europy i USA niewolników? Gówno mnie obchodzi kto ich łapał i sprzedawał, biały człowiek ich kupił i wziął do siebie.
@poligon6 co ty pieprzysz w ogóle, ktoś zmuszał białych do ściągania do Europy i USA niewolników? Gówno mnie obchodzi kto ich łapał i sprzedawał, biały człowiek ich kupił i wziął do siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów