kto by pomyślał, że dożyjemy czasów kiedy czarny podniesie rękę na swego pana, zamiast okazać wdzięczność, że tolerujemy ich w społeczeństwach jako podludzi. wśród zgiełku i wrzasków niewolnicza swołocz czuje się jakby była kimś równym, a przecież setki lat nasi przodkowie pokazywali, że ich miejsce jest albo na plantacjach albo w dybach świat się kończy.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam tzw. "ciężkie dowcipy", ale ten opis jest tak jawnie pronazistowski, że aż żenujący...
Kurwa do czego to doszło żeby niewolnik podnosił rękę na pana.Naprawde koniec świata.....
Czarno to widze
Białego trenerzy przygotowali na ciężkiego rywala a tu mu dali czarnego chudzielca wagi lekkiej :| Trener wziął w łape jak nic.
ehh, chłopak pi*da, mase mial mogl tylko powalic i go napierdal**ć
Idealnie by pasował tu filmik git produkcji, w którym biegnie skurwinox krzycząc "Gówno ożyło"
nie wiem czy powaznie czy nie ale nie wyczuwam żadnego sarkazmu i zadnej ironii w tym co wy tu wypisujecie, przykre. nie jeden murzyn przerasta was hajsem i intelektem ;p
vass napisał/a:
Gruby zła taktyka, powinien dążyć do obaleń i walki w parterze. W stójce nie miał szans
Uwielbiam Tori Black, zerżnałbym ją jak dziki pies, nie wyszedłbym z niej przez pół dnia:D
Gubas pipa, czarnuch też, ale czarnuch potrafił coś uderzyć, a grubas szedł jak taki wół machając łapami.
Co gorsze grube czy czarne?
nie oglądam bo nie wiem komu kibicować ;( mogli by się oboje zajebać
nie oglądam bo nie wiem komu kibicować ;( mogli by się oboje zajebać
raynex93 napisał/a:
nie wiem czy powaznie czy nie ale nie wyczuwam żadnego sarkazmu i zadnej ironii w tym co wy tu wypisujecie, przykre. nie jeden murzyn przerasta was hajsem i intelektem ;p
Biała społeczność sadistica nie toleruje takich zjebanych komentarzy, lepiej wracaj na pole bawełny.
Poziom rasizmu w tym serwisie jest bardzo wysoka. Ciekawe ilu z Was rozmawiało albo co lepiej widziało mudżinów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów