18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Biały Morgan Freeman
S................e • 2013-07-21, 1:08
Koleś ma głos jak Morgan Freeman efekt macie poniżej
ps.Angielski Wymagany na poziomie 1 klasy gimnazjum ale czyta o kupie(hahahah kupa) tak w skrócie.
Zgłoś
Trimeresurus 2013-07-21, 1:43
Kuźwa, na pogrzebie by się przydał ktoś z takim głosem. Choćbyś nie wiem jak nudne i daremne życie miał, to i tak wszyscy będą się zachwycać
Zgłoś
I................o 2013-07-21, 11:50 14
On nie ma głosu jak Freeman i pierdoli o jakiś gównach. A tak poza tym to cudze chwalicie a swego nie znacie, słyszeliście kiedyś o Piotrze Fronczewskim?
Zgłoś
bloodwar 2013-07-21, 12:03 11
Co by nie robił i tak nie przebije "Zanim wyruszysz w drogę musisz zebrać drużynę" - mistrzowskiego pokazu sztuki lektorskiej

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
gumis312 2013-07-21, 15:37 2
Nie ma piw, bo skad ludzie moga wiedziec jaki glos ma Morgan Freeman skoro wszystkie filmy ktore ogladaja sa z lektorem...
Zgłoś
lapenos 2013-07-22, 9:56
Aż się zarejestrowałem żeby ci powiedzieć, że jesteś głupi. Jak to jest Freeman to ja jestem Fronczewski....
Jeszcze koleś gada tak cicho jakby się bał, że go matka usłyszy
Zgłoś
Jarrt 2013-07-22, 10:10 13
UltorMatrix napisał/a:

On nie ma głosu jak Freeman i pierdoli o jakiś gównach. A tak poza tym to cudze chwalicie a swego nie znacie, słyszeliście kiedyś o Piotrze Fronczewskim?

Zgłoś
LordMrok 2013-07-22, 10:20 3
Zgłoś
abominacja 2013-07-22, 10:59
Może spróbować na ten głos wyrywać jakieś laski, bo na mordę to raczej żadna nie poleci.
Zgłoś
Lob 2013-07-22, 11:43 1
Nie wiem dlaczego ale mnie wkur**a ten typ.
Zgłoś
Pszszemek 2013-07-22, 12:19
up@ Bo jest gruby?
Zgłoś
Vasqezzzz 2013-07-22, 16:51
Czemu on w piwnicy siedzi?

Perversity - "The human thirst for self torture."
Zgłoś
Brzydkionjest 2013-07-22, 18:49 9
To jest prawdziwy biały Morgan Freeman
Zgłoś
TheExecutor 2013-07-22, 19:22
A jebać ten angielski, nie chce mi się tego chujstwa oglądać... ktoś mądry kiedyś powiedział -
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,
iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."
-Mikołaj Rej
Zgłoś
Misiek25 2013-07-22, 22:24
@Brzydkionjest
Co to za gra ??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów