📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W naszym kochanym kraju dojebali by mu za to kare a jeśli robiłby to na własnym terenie to podatek od bycia zaradnym i chuj, ale i tak kocham Polskę a gościa podziwiam.
qwerq221 napisał/a:
ale i tak kocham Polskę
Do autora: szkoda, że ci mama Alt schowała. Musiałeś coś nabroić.
Niby taki kozak, ale spodnie to już w sklepie sobie kupił.
Ale tutaj to już bardziej takie cudaczenie/ficzery aniżeli survival.
Jakby był bardziej "opalony" to max czym by się mógł pochwalić przed kamerą to jedzenie randomowych kuleczek z randomowych krzaków - po czym - ból, sraczka, ból i śmierć.
@kothletino
Gdyby nie cudaczenie naszych przodków to sam byś teraz żarł kuleczki z krzaków
@kothletino
Gdyby nie cudaczenie naszych przodków to sam byś teraz żarł kuleczki z krzaków
No fajne, fajne. W tym tempie wbijałoby gwoździa z pół dnia, chociaż z drugiej strony munyny te pół dnia by dumali, co to jest gwóźdź i czy da radę to wyruchać
@TT4
Twoja matka w ogole dziwna jest... Niby zwykly seks, a pozniej wloz mi reke, stope, kolano, a na koniec i tak alt mi zajebala ;/
Twoja matka w ogole dziwna jest... Niby zwykly seks, a pozniej wloz mi reke, stope, kolano, a na koniec i tak alt mi zajebala ;/
i takich youtuberów to ja szanuje, nie pierdoli głupot w sumie to nic nie mówi ale coś ciekawego pokaże
czekam na odcinek gdy wyrzeźbi kołek w dupę, pewnie to nastąpi gdy czarnuchy będą ładować nasze białe kobiety, a my białasy będziemy w tym czasie sobie oglądać filmiki na youtube
kothletino napisał/a:
Ale tutaj to już bardziej takie cudaczenie/ficzery aniżeli survival.
a gdzie tu masz napisane ze to survival? to jest prymitywna technologia czyli wszystko sie zgadza
za ingerencje w gospodarkę wodną należy się kara, czytałem podczas próby zbudowania mini elektrowni na strumyku, cieki wodne nawet jeśli leżą na twoim terenie to sa własnością państwa i nie można w nie ingerować bez pozwolenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów