Filmik z połowy lat 90', pozdrawiam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Filmik z połowy lat 90', pozdrawiam
W sam raz na National Geographic.
Ojciec prać?
radet napisał/a:
zabawy dresów na poziomie kaktusa na parapecie.
siedź dalej przy tym pierdolonym komputerze i oceniaj zabawy innych.
połowa lat 90, inne czasy. teraz za ten film zleciałaby się banda takich jak ty którzy zaraz dzwonili by na psy że taki i taki film pojawił się na internecie gdzie chłopaki rzucają w ludzi jajkami i niszczą mienie!
mamy frajerskie czasy, niestety. tamto już nie wróci
żryj gruz ty potomku czarnego, żydowskiego, rudowłosego cygana
żryj gruz ty potomku czarnego, żydowskiego, rudowłosego cygana
low life motherfuckers... ale piwo za psa wpierdalającego galąź.
dokladnie piekarnia jak jakis super bank wyglonda pewnie jakas przykrywka
Johny212 jakbyś miał z 10 lat wiecej to byś pamiętał kiedy wprowadzili białe tablice , to było wtedy tak mniej więcej jak poszedłeś do zerówki
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów