Niezły skecz na temat biblii w wykonaniu Abelarda Gizy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie wygląda żartowanie sobie z Biblii przez osobę, która jej nie rozumie.
Żenua.
Żenua.
Wszystkie ksiegi religijne to jedno wielkie oszustwo, wymyslone zeby ruchac tepy lud jak sie da.
@emperorzbigniew, oglądnij do końca, przecież sam mówił że to dla beki.
Awangarda! Skecz w wykonaniu jednej osoby, bez żadnej gry scenicznej.
Jeszcze jakby ciekawy ten monolog był. Już ja mam lepsze gównoprzemyślenia, jak na tym forum posty piszę.
Jeszcze jakby ciekawy ten monolog był. Już ja mam lepsze gównoprzemyślenia, jak na tym forum posty piszę.
Jakiś ciapaty kebab śmieje się z biblij. Obrońcy praw zwierząt powinni zareagować, pewnie go głodowali, żeby wytresować do tego ujęcia.
emperorzbigniew napisał/a:
Tak właśnie wygląda żartowanie sobie z Biblii przez osobę, która jej nie rozumie.
Żenua.
Cała ta szopka o symbolice, przesłaniach itd. to tylko furtka dla całkowitej dowolności w interpretacji Pisma Świętego.
Bóg nie istnieje.
Najsłabszy ze znanych mi występów Abelarda. Jak gość jest dobry tak tutaj chujnia.
Stand up bez cenzury czyli jak robić polaczków w chuja. Cały pełnometrażowy film ogólnie dostępny jest w necie od jakichś 2 lat. Te pazerne chuje tną go na kilkuminutowe kawałki i wrzucają jako świeżynki...
Widać cebulaczków nie bawi nabijanie się z ich głupiej książki. Wierzcie w co tam tylko chcecie, tylko państwa nie okradajcie i nie wpierdalajcie się pedały z waszymi świętościami do macicy mojej żony.
Zaś tego łosia tu wrzucają... komentarze na sadolu są zabawniejsze niż on.
Polska scena kabaretowa to tylko garstka osób m.in. Robert Górski Mikołaj Cieślak, Jerzy Kryszak oraz ten co grał Tofika z Ani Mru Mru, potem długo długo nikt...
Polska scena kabaretowa to tylko garstka osób m.in. Robert Górski Mikołaj Cieślak, Jerzy Kryszak oraz ten co grał Tofika z Ani Mru Mru, potem długo długo nikt...
jakie dno... jak juz napisal emperorzbigniew : zartowanie z czegos o czym sie niema pojecia
Jesli kiedys ludzie zyli kilkaset lat to chyba Noe i synowie mieli czas na zbudowanie arki, tymbardziej, ze ludzie w dawnych czasach byli sporo wieksi niż teraz. Trzeba byc debilem, by myslec ze na arke Noe pakował np. 2 dorosłe slonie... inteligencja podpowiada, ze chyba dorosłych osobnikow tam sie nie zabieralo...
niewazne, czy ktos wierzy czy nie - wazne jest przeslanie jakie niesie ze soba religia - w tym przypadku :
- kochaj blizniego swoego
- miluj swoich nieprzyjaciol
- nie czyn drugiemu co Tobie nie mile
- milujcie sie nawzajem
- potrzebujacych wspierac
- glodnego nakarmic
- spragnionego napoic
itd itd itd itd itd... jest oczywiscie kilka "dziwnych" rzeczy ale czego oczekujecie od tekstu ktory ma juz troche lat...
wazne jest, ze postepujac zgodnie z wytycznymi religgi chrzescijanskiej - chyba nie byloby tak zle... ?
Jesli nie masz przykazan od Boga i sam decydujesz co jest dobre a co zle - jutro ja moge zadecydowac, ze bedzie ok jesli Cie zamorduje bo mnie wkurwiasz... wg. mnie to moze byc ok...
pedały sie nie będą wpierdalać do macicy Twojej żony... na 100%
Jesli kiedys ludzie zyli kilkaset lat to chyba Noe i synowie mieli czas na zbudowanie arki, tymbardziej, ze ludzie w dawnych czasach byli sporo wieksi niż teraz. Trzeba byc debilem, by myslec ze na arke Noe pakował np. 2 dorosłe slonie... inteligencja podpowiada, ze chyba dorosłych osobnikow tam sie nie zabieralo...
niewazne, czy ktos wierzy czy nie - wazne jest przeslanie jakie niesie ze soba religia - w tym przypadku :
- kochaj blizniego swoego
- miluj swoich nieprzyjaciol
- nie czyn drugiemu co Tobie nie mile
- milujcie sie nawzajem
- potrzebujacych wspierac
- glodnego nakarmic
- spragnionego napoic
itd itd itd itd itd... jest oczywiscie kilka "dziwnych" rzeczy ale czego oczekujecie od tekstu ktory ma juz troche lat...
wazne jest, ze postepujac zgodnie z wytycznymi religgi chrzescijanskiej - chyba nie byloby tak zle... ?
Jesli nie masz przykazan od Boga i sam decydujesz co jest dobre a co zle - jutro ja moge zadecydowac, ze bedzie ok jesli Cie zamorduje bo mnie wkurwiasz... wg. mnie to moze byc ok...
iamthelaw napisał/a:
Widać cebulaczków nie bawi nabijanie się z ich głupiej książki. Wierzcie w co tam tylko chcecie, tylko państwa nie okradajcie i nie wpierdalajcie się pedały z waszymi świętościami do macicy mojej żony.
pedały sie nie będą wpierdalać do macicy Twojej żony... na 100%
Brawa dla osób które uznały, że w ten skecz to poważne przemyślenia p. Gizy...
PS Ciekawe czy jeszcze uważacie, że "Posiedzenia rządu" wykonywane przez Kabaret Moralnego niepokoju (w współpracy z innymi) to wierne odegranie realnego posiedzenia...
PS Ciekawe czy jeszcze uważacie, że "Posiedzenia rządu" wykonywane przez Kabaret Moralnego niepokoju (w współpracy z innymi) to wierne odegranie realnego posiedzenia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów