Musi być wojna domowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Musi być wojna domowa
perun14 napisał/a:
Wyleczą ich szybko z tego black live matters, czarnuchy to największe bydło w USA zaraz koło lgbtów, ale wiadomo to elektorat demokratów
Co chwilę powtarzam, że obserwuje to od nie wiem, 8 lat na oko. Moim zdaniem to jest celowe działanie jakichś grup interesu, może służb, które celują w jakiś grubszy reset pod jednym hasłem na miarę wielkich idei 20 wieku. Dodatkowo za tym przemawia brak takich nurtów rozumianych ogólnie.
O czym ty teraz pierodlisz ..... Że tylko tutaj są biali ? No to wyjdź z pokoju i posiedź sobie w centrum miasta .... To języka polskiego trudno znaleźć a i z spodkaniem kolorowego nie jest trudno. A mieszkam w pipiduwie dolnym gdzie psy dupami szczekają Jadąc do roboty autobusem to się czuje jak we Lwowie i aj dodatek 3 murzynów wsiada i jedna murzynka oraz wietnamiec tak więc noo to też nas dotkneło to co na zachodzie tylko troszkę inny miszmasz mamy. Tak średnio to oceniam tą białość kraju nad wisłą
No w dużych miastach typu Gdańsk, Łódź, Wrocław itp jest duża różnorodność rasowa, ale uwierz, w Polsce są miejsca gdzie takich ani widu ani słychu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów