18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
wojtas09999 2023-04-29, 21:32 6
Zaczęło się czarni przejęli władzę nad białymi rolę się odwróciły
Zgłoś
perun14 2023-04-29, 21:40 54
Wyleczą ich szybko z tego black live matters, czarnuchy to największe bydło w USA zaraz koło lgbtów, ale wiadomo to elektorat demokratów
Zgłoś
Sandvinik 2023-04-29, 21:55 7
film "planeta małp" to jednak nie było SF, to było qrw proroctwo
Zgłoś
Love_is_Love 2023-04-29, 22:14 2
Nie wiemy co było powodem. Rasizm w tym miejscu to nadinterpretacja.
Zgłoś
quark 2023-04-29, 22:37 4
Może miał 18-naste urodziny?
Zgłoś
roxster 2023-04-29, 22:52 3
ale ten koleś jest mulatem...
Zgłoś
paragon0 2023-04-29, 22:55 27
A tymczasem ja, żyje sobie w Polsce na wiosce, 100% populacji białych, żadnego brudasa, czarnucha, żółtego w promieniu przynajmniej 30 km, kocham to uczucie.
Niech te kurwy się tam użerają z tymi małpami w USA, mam wyjebane
Zgłoś
dontdonut 2023-04-30, 0:59 7
paragon0 napisał/a:

A tymczasem ja, żyje sobie w Polsce na wiosce, 100% populacji białych, żadnego brudasa, czarnucha, żółtego w promieniu przynajmniej 30 km, kocham to uczucie.

ale mamy katopedofilów wszędzie
Zgłoś
Janko 2023-04-30, 1:39
Ogon kotu ujebali ale że małpy
Zgłoś
35i 2023-04-30, 2:29 2
paragon0 napisał/a:

Wszystkie twarze podobne, sweet home Podlasie.
Zgłoś
silwerbalk 2023-04-30, 6:54 2
paragon0 napisał/a:

O czym ty teraz pierodlisz ..... Że tylko tutaj są biali ? No to wyjdź z pokoju i posiedź sobie w centrum miasta .... To języka polskiego trudno znaleźć a i z spodkaniem kolorowego nie jest trudno. A mieszkam w pipiduwie dolnym gdzie psy dupami szczekają Jadąc do roboty autobusem to się czuje jak we Lwowie i aj dodatek 3 murzynów wsiada i jedna murzynka oraz wietnamiec tak więc noo to też nas dotkneło to co na zachodzie tylko troszkę inny miszmasz mamy. Tak średnio to oceniam tą białość kraju nad wisłą

Zgłoś
Lomzak1 2023-04-30, 8:09 3
Im będziemy bogatsi tym więcej ludzi do nas przydzie.
Poczucie bezpieczeństwa też ma znaczenie.

Lepiej teraz przygotować prawo by za kilka lat nie nagrywać takich filmików z Wrocławia, Krakowa czy Gdańska.

Są bogate kraje, które poradziły sobie z tym.
Pozwolenia czasowe na max 1 rok, tylko z zaświadczeniem od pracodawcy, zero socjalu, itp.
Zgłoś
Dejdwazlote 2023-04-30, 8:28 1
Jakiego kurwa białego. Rozpuszczony smoluch. Pewnie go wychowuje.
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-04-30, 8:59 4
dontdonut napisał/a:

ale mamy katopedofilów wszędzie

Nie "Katopedofilów" tylko "Pedało-PseudoKato-Pedofilów".

Nie zapominaj że stanowcza większość pedofilii w Kościele Katolickim ma charakter homoseksualny. Czyli jest popełniana przed z zwykłych pedałów-pedofilów przebranych za księży.

Trynkiewicz jakby ktoś zapomniał też gwałcił i mordował tylko chłopców, co też go czyni pedałem-gwałcicielem-mordercą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów