Musi być wojna domowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Musi być wojna domowa
Zaczęło się czarni przejęli władzę nad białymi rolę się odwróciły
Wyleczą ich szybko z tego black live matters, czarnuchy to największe bydło w USA zaraz koło lgbtów, ale wiadomo to elektorat demokratów
film "planeta małp" to jednak nie było SF, to było qrw proroctwo
Nie wiemy co było powodem. Rasizm w tym miejscu to nadinterpretacja.
A tymczasem ja, żyje sobie w Polsce na wiosce, 100% populacji białych, żadnego brudasa, czarnucha, żółtego w promieniu przynajmniej 30 km, kocham to uczucie.
Niech te kurwy się tam użerają z tymi małpami w USA, mam wyjebane
paragon0 napisał/a:
A tymczasem ja, żyje sobie w Polsce na wiosce, 100% populacji białych, żadnego brudasa, czarnucha, żółtego w promieniu przynajmniej 30 km, kocham to uczucie.
ale mamy katopedofilów wszędzie
paragon0 napisał/a:
Wszystkie twarze podobne, sweet home Podlasie.
paragon0 napisał/a:
O czym ty teraz pierodlisz ..... Że tylko tutaj są biali ? No to wyjdź z pokoju i posiedź sobie w centrum miasta .... To języka polskiego trudno znaleźć a i z spodkaniem kolorowego nie jest trudno. A mieszkam w pipiduwie dolnym gdzie psy dupami szczekają Jadąc do roboty autobusem to się czuje jak we Lwowie i aj dodatek 3 murzynów wsiada i jedna murzynka oraz wietnamiec tak więc noo to też nas dotkneło to co na zachodzie tylko troszkę inny miszmasz mamy. Tak średnio to oceniam tą białość kraju nad wisłą
Im będziemy bogatsi tym więcej ludzi do nas przydzie.
Poczucie bezpieczeństwa też ma znaczenie.
Lepiej teraz przygotować prawo by za kilka lat nie nagrywać takich filmików z Wrocławia, Krakowa czy Gdańska.
Są bogate kraje, które poradziły sobie z tym.
Pozwolenia czasowe na max 1 rok, tylko z zaświadczeniem od pracodawcy, zero socjalu, itp.
Poczucie bezpieczeństwa też ma znaczenie.
Lepiej teraz przygotować prawo by za kilka lat nie nagrywać takich filmików z Wrocławia, Krakowa czy Gdańska.
Są bogate kraje, które poradziły sobie z tym.
Pozwolenia czasowe na max 1 rok, tylko z zaświadczeniem od pracodawcy, zero socjalu, itp.
Jakiego kurwa białego. Rozpuszczony smoluch. Pewnie go wychowuje.
dontdonut napisał/a:
ale mamy katopedofilów wszędzie
Nie "Katopedofilów" tylko "Pedało-PseudoKato-Pedofilów".
Nie zapominaj że stanowcza większość pedofilii w Kościele Katolickim ma charakter homoseksualny. Czyli jest popełniana przed z zwykłych pedałów-pedofilów przebranych za księży.
Trynkiewicz jakby ktoś zapomniał też gwałcił i mordował tylko chłopców, co też go czyni pedałem-gwałcicielem-mordercą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów