📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TRQPL napisał/a:
Ta cegła aż się prosi żeby jej użyć.
Myślę, że to nie wystarczy. Kiedyś tutaj widzialem taki filmik z pedofilem i z pitbullem w roli głównej. Nie jestem sadystą, ale to jest odpowiednia kara dla każdego pedofila na świecie. Ten z filmu jest w takim stanie, że nic nie czuje pewnie.
u nich maczet zdaje się jest pod dostatkiem, nie lepiej uciąć narzędzie 'zbrodni'? Zdaje się, że to niezawodny sposób...
Może i gównostan i zachowanie przypominające średniowieczne zbydlęcenie, ale według mnie samosądy powinne być dozwolone konstytucyjnie na ulicach
Niby fajnie, ale teraz sobie pomyślcie, że jest to kraj, w którym będąc oskarżonym przez idiotę i jego kolegów jest się automatycznie winnym.
jedyny plus tych dzikusów
Znajomy patus opowiadał raz historię, w której to bił wraz z innymi patusami jakiegoś typa, za nic. Gość uciekł do sklepu. Patusy jednak nie dały za wygraną i ruszyli za nim. W sklepie kasjerka już miała dzwonić po policję, ale patusy powiedzieli, że ten gość zaczepiał dziewczyny, więc ta go wydała.
Potwierdzam. Tak właśnie krzyczy. Jestę specjalistą
To takie piękne, można zgnoić dosłownie każdego, wystarczy podczas bicia nazywać przeciwnika pedofilem albo złodziejem i nagle wszystko jest ok a ludzie postronni jeszcze nas dopingują, genialne. W czasach gdy ludzie kwestionują bezpieczeństwo szczepień i snują teorie spiskowe przy każdej możliwej okazji, jednocześnie łykają jak pelikany każdy opis z domniemanym przestępcą
Za krótko...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów