Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debilu ale las jest mój i nawet są tabliczki teren prywatny.Gnoje nawet mi rozjebali przepusty od strumyka więc sorry ale to jest jedyne rozwiązanie na te motopizdy.W wiosce obok gość w tymtym roku upolował gnoja na łańcuch i w sądzie na pytanie dlaczego rozwiesili łańcuch odpowiedział:Drzewo krzywo rosło i było ryzyko że się złamie na wietrze.Ja z kolei wieszam linki by ptaki miały gdzie siedzieć bo ornitologia to moje hobby
Pan od łańcucha za to pewnie nie chwalił się swoimi osiągnięciami w internetach. No i mogę się mylić, ale zabijanie motocyklistów chyba mimo wszystko jest troszkę większym przestępstwem niż niszczenie ściółki
Pan od łańcucha za to pewnie nie chwalił się swoimi osiągnięciami w internetach. No i mogę się mylić, ale zabijanie motocyklistów chyba mimo wszystko jest troszkę większym przestępstwem niż niszczenie ściółki
Dlatego wieszam na 140cm by łba nie ucięło
Ale to piękne. U siebie w lasku zastawiłem ostatnio sidła i co kilka dni sprawdzam czy jakaś motopizdeczka się nie złapała dla materiału tutaj
Oby to był tylko żart z twojej strony a nie faktyczne działanie
Debilu ale las jest mój i nawet są tabliczki teren prywatny.Gnoje nawet mi rozjebali przepusty od strumyka więc sorry ale to jest jedyne rozwiązanie na te motopizdy.W wiosce obok gość w tymtym roku upolował gnoja na łańcuch i w sądzie na pytanie dlaczego rozwiesili łańcuch odpowiedział:Drzewo krzywo rosło i było ryzyko że się złamie na wietrze.Ja z kolei wieszam linki by ptaki miały gdzie siedzieć bo ornitologia to moje hobby
Pranie w swoim lesie też chyba wolno suszyć na lince
wy jesteście chorzy umysłowo?
żarty żartami ale po co kogoś zabijać jeśli nikomu nie szkodzi ani nie robi krzywdy? jeśli jest taki głupi na tyle, żeby sie zabić na moto to niedługo to nadejdzie.
Takie cipy sprzed kompa jak wy powinny sie nie wpierdalać w cudze przyjemności i dalej marszyć freda do lasek z sadola.
Sram na was. Elo
Taki patomotorzysta na swojej pierdziawie, często bez tłumika zwyczajnie wkurwia. Sam tu swego czasu sugerowałem podobne rozwiązania i bardzo się cieszę, że ktoś je stosuje. Mają się bać jeździć po lasach, niech wypierdalają na jakiś poligon, pełno ich w kraju.
Dlatego wieszam na 140cm by łba nie ucięło
Niech się cieszą. Jakby co, niemieccy partyzanci z Werwolfu nie mieli takich sentymentów. Wieszali stalowy drut na wysokości szyi, na skos względem drogi żeby cięło jak gilotyna. Polecam pod rozwagę motopizdeuszom...
wy jesteście chorzy umysłowo?
żarty żartami ale po co kogoś zabijać jeśli nikomu nie szkodzi ani nie robi krzywdy? jeśli jest taki głupi na tyle, żeby sie zabić na moto to niedługo to nadejdzie.
Takie cipy sprzed kompa jak wy powinny sie nie wpierdalać w cudze przyjemności i dalej marszyć freda do lasek z sadola.
Sram na was. Elo
ee, bez przesady, jak ktoś jeździ wolno, to tylko się poobciera. jak zapierdala, to mu łeb urwie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów