📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Całe szczęście że zajebał w tira a nie prosto w jakaś osobówkę
ewidentnie chciał wyłudzić odszkodowanie od ubezpieczyciela Tira. Dobrze, że jest nagranie, teraz jeleń ma za swoje, pójdzie siedzieć.
Biedne bo natura mało mózgu dała. I sama uznała że egzemplarz nie udany do niszczarki z nim.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jak to jest z tymi sarnami i jeleniami że w naturze jak listek na drzewie za głośno zaszeleszczy to spierdalają w podskokach, a jak przez jezdnie zapierdala kilkunastotonowy tir to z radością się w niego wpierdalają?
Ewidentnie podróbka sceny z Bradem Pittem z "Joe Black"
youtube.com/watch?v=41H2BNgnhks&ab_channel=MusicalEssence
youtube.com/watch?v=41H2BNgnhks&ab_channel=MusicalEssence
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów