Coś dla fanów minecrafta i creeper'ów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proszę was wyrzućcie ta patologie
Schiz ładny, jest napierdalanie, daję piwo. I w dupie mam was hejterów ale minecraft to nowatorska i genialna w swojej prostocie gra.
minecraft- budujesz z klocków domki i inne rzeczy. Nie lepiej już sobie kupić klocki lego ? :|
@♣ (kurwa ale żeś nick wymyślił)
Jak ktoś napisze do ciebie z dużej litery w internecie to ego ci rośnie?
No ale jak masz czuć się dobrze to niech Ci będzie.
/co do filmiku - chujnia.
Jak ktoś napisze do ciebie z dużej litery w internecie to ego ci rośnie?
No ale jak masz czuć się dobrze to niech Ci będzie.
/co do filmiku - chujnia.
Boże! Żeby patologicznego minecrafta wraz z gimbusami tutaj przywieść? Pewne równanie matematyczne, które znam z 1 klasy: GIMBUS + MINECRAFt = G..O
No kurwa. Zrobić parodie jak Steve rżnie w dupę creepera
Co was kurwa jebie w tej pojebanej grze? Widzę, że kręci was jak skurwysyn kopanie klocków... symulator patrzenia się w niebo - to by było dla was ekscytujące i odpowiednie.
Makku,
Może byś najpierw zagrał a potem się wypowiadał. Dzięki Minecraftowi w końcu zacząłem ogarniać fizykę (budowanie mechanizmów), więc twoje wypociny pt "symulator patrzenia w niebo" jest na takim poziomie jak ty, czyli dzieciaka bo inaczej hejtera nazwać nie można.
Może byś najpierw zagrał a potem się wypowiadał. Dzięki Minecraftowi w końcu zacząłem ogarniać fizykę (budowanie mechanizmów), więc twoje wypociny pt "symulator patrzenia w niebo" jest na takim poziomie jak ty, czyli dzieciaka bo inaczej hejtera nazwać nie można.
wampir2214 napisał/a:
Coś dla fanów minecrafta i creeper'ów.
A myślałem, że choć na sadisticu ich nie ma...
Musisz być niezłym debilem,żeby dzięki mechanizmom w minecrafcie zacząć ogarniać fizykę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów