📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podkład muzyczny jakby na białych koniach z drużyną galopował na przeważające siły mrocznego wroga, a nie wiebał się w szybę po dostarczeniu paczki
co on miał zbijak do szyb na czole? nie tak hop siup rozjebać szybę waląc ja delikatnie z dyńki a poszła jak by była tam wstawiona 2mm i to pojedyncza. na ogół to właściciel wstawia hartówkę, ewentualnie laminat ale widać polecieli po taniości. no chyba że była już gdzieś uszkodzona delikatnie a on dopełnił dzieła.
Wymiana szyby 1200 funtów ? to jest chore
edek_kotek napisał/a:
Wymiana szyby 1200 funtów ? to jest chore
też to zauważyłem, trochę drogo...
janlew napisał/a:
Podkład muzyczny jakby na białych koniach z drużyną galopował na przeważające siły mrocznego wroga, a nie wiebał się w szybę po dostarczeniu paczki
filmweb.pl/film/Gladiator-2000-936
jedyny pozytek z tej maseczki, ze ludzie nie beda mieli z niego beki, bo trudniej go bedzie rozpoznac
@Hal z czego to bylo bo kurwa nie moge sobie przypomnieć a wiem ze to dobry film. Nie wiem "Gladiator"?
mazga50 napisał/a:
Smartfony szkodzą.
Pewnie wbijał stopa na zebrze. A nie pisał do dziewczyny.
W robocie jest i zebra to jego telefon służbowy. Musi wbić doręczenie na adresie (gps wysyła od razu współrzędne) i w godzinach jakie mu system podyktował. A nie będzie stał i robić tego przy kliencie bo po co?
A za wymianę powinien właściciel zapłacić. Nieoklejona szyba - każdy mógł w nią wleźć.
szkoda, że bez dźwięku
Tak, nie musi robić tego przy kliencie. Jednak patrzeć gdzie idzie to już powinien. Wjebał się jak debil, a ty go bronisz. Kolega z ławki w szkole specjalnej, czy ty też tak łazisz. Chuj mnie obchodzi w co patrzysz. Patrz jak idziesz.
Tak kurwa, szybę okleić. Może jeszcze zaczniemy schody numerować.
Black Snake napisał/a:
Pewnie wbijał stopa na zebrze. A nie pisał do dziewczyny.
W robocie jest i zebra to jego telefon służbowy. Musi wbić doręczenie na adresie (gps wysyła od razu współrzędne) i w godzinach jakie mu system podyktował. A nie będzie stał i robić tego przy kliencie bo po co?
A za wymianę powinien właściciel zapłacić. Nieoklejona szyba - każdy mógł w nią wleźć.
Tak, nie musi robić tego przy kliencie. Jednak patrzeć gdzie idzie to już powinien. Wjebał się jak debil, a ty go bronisz. Kolega z ławki w szkole specjalnej, czy ty też tak łazisz. Chuj mnie obchodzi w co patrzysz. Patrz jak idziesz.
Tak kurwa, szybę okleić. Może jeszcze zaczniemy schody numerować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów