Takich ludzi wybieramy do senatu.
Tygodnik Podhalański publikował nagrania, których dokonał lokalny biznesmen - właściciel działki, którą starał się pozyskać senator. Aż mi go szkoda bo przecież jak tu wyżyć za 8,5 tyś. miesięcznie , zgroza
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..................
2010-03-26, 12:09
No kto by pomyślał, że takie ciężkie życie mają politycy. Chyba wspomogę go finansowo, bo jeszcze targnie się na własne życie.
d................1
2010-03-26, 13:02
dziekujemy PiSiorom za senatorof ktozy po poslkiemu wypowiadac siem nie potrafiom!!
Akurat on mówi gwara góralska wiec długi nie p🤬l...
W................a
2010-03-26, 14:08
Chętnie podejmę jego stanowisko, skoro zarabia te psie pieniądze. A co tam, pokażę, ze mam dobrą duszę.
a................n
2010-03-26, 14:39
j🤬e darmozjady polityczno kościelne
ukrucone na 8,5 kafla ciekawe jak by za 1,5 żył burak obleśny.
D................z
2010-03-26, 17:22
W dupach im się poprzewracało... Zawsze może iść na bezrobocie. Nie widzę problemu.
j................0
2010-03-26, 17:55
J🤬y darmozjad !!!!!!!!
l................3
2010-03-26, 21:09
Sk🤬ysyn, burak j🤬y.
apetyt rosnie w miare jedzenia! alimenty dla zony, kasa dla kochanki, pare posiadlosci, kokaina prosto z kolumbii, dz🤬ki prosto z bangladeszu, porsche cayene tez malo nie pali. Co to jest 9 tysia, prosze was
m................t
2010-03-26, 23:32
Linekk mnie tez wspomoz, bo sie zaraz tez targne!
h................v
2010-03-27, 6:43
dlatego przestałem głosować ONI chcą tylko godnego życia ( DLA SIEBIE ) ...
FUCKING LAZY SHIT !!!
W................x
2010-03-27, 10:22
henryv, ja nawet nie zaczęłam

A tak szczerze to fakt - apetyt rośnie w miarę jedzenia, wiadomo, kasy nigdy za dużo. Ale żeby się tak użalać nad sobą mając 8,5 tysia na miesiąc... no ludzie, ja za 4 swoje stare tico sprzedałam... ;/