📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za zjebana rasa i zjebani opiekunowie, którzy nie wiedzą, że tu potrzebna jest codzienna praca nad takim kundlem
Odjebać tą rasę z ulic nadają się tylko do pracy w wojskowych okopach by bawić się z wrogiem
Pałą kundla pałować. I do gara na smalec
Oj tam oj tam, widać przecież że ta najbardziej przyjazna rasa daje buziaka konikowi, można się rozejść
Kurwa ludzie są spierdoleni, chcesz psa to masz w pizdu ras do wyboru, małe, duże, chude, grube, takie co mogą zapierdalać dziennie po 50km i takie co im przy kichnięciu na raz odbyt i oczy wypadają... A są spierdole, które postanawiają sobie kupić ultraagresywny worek gówna z zębami. Dla właścicieli pitbulli powinny być specjalne getta, żeby się tam mogli razem ze swoimi kudlami pozagryzać
Nie wygląda to na pitbulla. Tak czy siak, należałoby z nim zrobić to co z każdym innym burkiem powinno się... sadistic.pl/t/508585
W takich sytuacjach pomaga wiadro wody wylane na pysk. A lepszy efekt moglby dac wrzatek (ale tego nie praktykowalem)
Siema, nie bardzo się znam na tej stronie, a mam pytanie. Jak daje POPULARNE i zaznaczam np. 300+ piw, to mam tylko jedną stronę tych postów z 10-15 , jak obejrzeć je wszystkie? Nie wiem czy się jasno wyraziłem, ale juz chmiel działa
Skundlone, agresywne bydle to psisko, taki rusek trochę
Miałem pitbula rednosa i takich akcji nie odpierdalał .Wychowywany z dziećmi . To nie kwestia rasy tylko wychowania .
Skurwiali ludzie przede wszystkim.
kubol napisał/a:
W takich sytuacjach pomaga wiadro wody wylane na pysk. A lepszy efekt moglby dac wrzatek (ale tego nie praktykowalem)
Podobno palec w dupę daje radę. Tylko nie wiem, czy właścicielowi, czy psu.
kubol napisał/a:
Noz w brzuch najskuteczniejszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów