Gościu ma zamiar przebiec Polskę dookoła a przy tym odbyć sparing bokserski w każdym mieście, w którym się zatrzyma, a to wszystko w szczytnym, charytatywnym celu. Spore wyzwanie, biorąc pod uwagę, że obwód naszego kraju to ponad 3500km.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przebiec w 60 dni 2,5 tyś km to jest w ogóle realne? Jeszcze codziennie na ringu
codzienny bieg po wpieerdol ...brzmi jak życiorys przeciętnego polaka
bywapl napisał/a:
Przebiec w 60 dni 2,5 tyś km to jest w ogóle realne? Jeszcze codziennie na ringu
Jeszcze mniej realne jest przebiegnięcie 3511 kilometrów, bo tyle wynosi obwód Polski. Z przyczyn obiektywnych dystans musi być krótszy, ale 1000 km mniej, to już nie jest dookoła Polski.
uważaj żebyś w sosnowiec się nie wpierdolił tam jak Cię wciągnie to nie wybiegniesz
krzyks napisał/a:
Jeszcze mniej realne jest przebiegnięcie 3511 kilometrów, bo tyle wynosi obwód Polski. Z przyczyn obiektywnych dystans musi być krótszy, ale 1000 km mniej, to już nie jest dookoła Polski.
Ty ze Śląskiem liczysz?
krzyks napisał/a:
Raczej ciężko wymagać, żeby biegł po linii granicznej, raczej będzie po takim kole zbliżonym do kwadratu się przemieszczał. Co nie zmienia faktu, że po tygodniu wyląduje na OIOMie
bywapl napisał/a:
raczej będzie po takim kole zbliżonym do kwadratu się przemieszczał
Staryyyy.... wcześnie pić zaczynasz
W dwa miesiące? zaokrąglając obwód w dół do 3500 km, dzieląc to przez 61 dni (2 miesiące), to daje niecałe 57,5 km dziennie, do tego sparing w każdym mieście w którym się zatrzyma tak? Dobry towar musi mieć...
KrisCFC napisał/a:
W dwa miesiące? zaokrąglając obwód w dół do 3500 km, dzieląc to przez 61 dni (2 miesiące), to daje niecałe 57,5 km dziennie, do tego sparing w każdym mieście w którym się zatrzyma tak? Dobry towar musi mieć...
to nie towar, to motywacja
Browarek dla tego Pana, lubie takie akcję, podziwiam w chuj.
Znam Kubę osobiście i jeśli ktoś tutaj zdecyduje się obserwować całą akcje,to mogę gwarantować że bedzie miło zaskoczony.
Powodzenia ! trzymam kciuki żeby się udało.
Ważne żeby się nie zatrzymał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów