Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
traf
2020-02-29, 10:52
poczekam aż będą biegali po nim
Takich c🤬li to tylko za jaja i na latarnie albo do wora a wór do jeziora
A zeby k🤬ie kolano wyj🤬o sie w druga strone.
Za gowniarza sie odpiwrdalalo, nie powiem, ze nic nikomu nie zepsulem ale nie w tak oczywisty k🤬a sposob. Gnoje bez Boga w sercach
Borys napisał/a:
A zeby k🤬ie kolano wyj🤬o sie w druga strone.
Za gowniarza sie odpiwrdalalo, nie powiem, ze nic nikomu nie zepsulem ale nie w tak oczywisty k🤬a sposob. Gnoje bez Boga w sercach
no jasne że bez boga w sercach, bo boga nie ma
Fajny sport, szkoda tylko że taki drogi
Miałem nadzieję, że trafi na szyberdach obydwoma nóżkami. Jakby mu się wygięły w kolankach odwrotnie...
Mam nadzieję że rozwalił sobie głupi ryj
zdun
2020-03-01, 8:59
Nie pochwalam kopania po ryju ale dla takiego zrobiłbym wyjątek.
W Bratysławie jakaś qrwa wskoczyła mi na dach, mam nadzieję że chociaż ryj sobie obił/a przy spadaniu
Za taki celowy akt wandalizmu powinna być kara w postaci kwoty odpowiadającej uszkodzonemu samochodowi. Wtedy właściciel przeszedł by ze stanu wk🤬ienia w stan zadowolenia.
jak na insta-niunię przystało to max za miesiąc będzie miała funkiel nówkę narzeczonego.