18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
C................s 2018-09-23, 0:54 111
W chuj mi go szkoda
Zgłoś
Tryper 2018-09-23, 1:04 2
Dobry materiał, dobry tytuł, w dodatku z tego co widać całkiem realny.

Zawsze stoi.
Zgłoś
Smartghetto 2018-09-23, 2:21 19
Macie przykład na jakie zabawy szejkowie wydają drobniaki - wolę by konie z Janowa uczestniczyły w polskich defiladach których jest coraz wiecej...
Zgłoś
djted 2018-09-23, 4:15 3
"wolę by konie z Janowa uczestniczyły w polskich defiladach których jest coraz wiecej..." o ty jebany pisiorze.... duzo trych koni morze uczestniczyc bo nawet jebana aukcje potraficie spierdolic.....
Zgłoś
Hose88 2018-09-23, 6:46 12
djted napisał/a:

"wolę by konie z Janowa uczestniczyły w polskich defiladach których jest coraz wiecej..." o ty jebany pisiorze.... duzo trych koni morze uczestniczyc bo nawet jebana aukcje potraficie spierdolic.....

Jak chcesz już bronić to co Narodowe, Polskie i Nasze, to chociaż rób to kurwa poprawnie i naucz się prostej techniki odmiany RZ n R (morze - morski).

Morze - głębokie i szerokie, moŻe - jeszcze nie wiem/chyba.

Język to też nasze dziedzictwo!!

Walisz takie byki w swoich wpisach, że obraz narodowiec/prawak - troglodyta, to przy Tobie jest to komplement, ale co racja, to racja, jebać pis i resztę hołoty, a konia szkoda, bo pójdzie na kiełbasę.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
w................y 2018-09-23, 7:00 1
kurestwo ciapackie/muzulmanskie/chuj wie jakie. konie to jedne z najmadrzejszych stworzen znanych czlowiekowi, szkoda ze tak czesto wykorzystywane az do smierci.
Zgłoś
~Velture 2018-09-23, 7:22 10
Lubię kabanosy z koniny

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
saves 2018-09-23, 8:13
Ran horsiku, ran
Aż do rzeźni bram.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-09-23, 10:02
W dzisiejszych czasach nie można koniowi pomóc w takich sytuacjach, czy można, ale ludzie mają to w - cytując pewnego pana - piździe kurwa? (Stonoga.jpg) kabanosy są spoko, ale to tak jakby z psa robić kiełbasę, bo ogon złamał.

Ps. Nie wiem ile czasu koń spędza na stojąco, czy po jakiejś rehabilitacji byłby sprawny
Zgłoś
PhantomMask 2018-09-23, 10:17
DoubleBorger napisał/a:

W dzisiejszych czasach nie można koniowi pomóc w takich sytuacjach, czy można, ale ludzie mają to w - cytując pewnego pana - piździe kurwa? (Stonoga.jpg) kabanosy są spoko, ale to tak jakby z psa robić kiełbasę, bo ogon złamał.

Ps. Nie wiem ile czasu koń spędza na stojąco, czy po jakiejś rehabilitacji byłby sprawny

Nie można,jedynie co tutaj można to młotkiem w łeb żeby się nie męczył i w sumie to nie wiem na co te brudasy czekają...
Złamań u koni się nie leczy. Naderwane ścięgna wiązadła i inne urazy tak. Ile czasu spędza na stojąco ? Większość życia. Konie bardzo rzadko się kładą.

Velture napisał/a:

Lubię kabanosy z koniny

Fascynujące
Zgłoś
SzczeryDoBolu 2018-09-23, 11:39 11
Velture napisał/a:

Lubię kabanosy z koniny

Ty to byś nawet gówno zjadł dla tych głupich wirtualnych piw ...
Zgłoś
Wełzew 2018-09-23, 12:35
Huje z was.
Zgłoś
panta_rhei 2018-09-23, 14:16
Pod koniec filmu się położył i zobacz co się stało
Zgłoś
Perhydrol 2018-09-23, 15:24
SzczeryDoBolu napisał/a:

Ty to byś nawet gówno zjadł dla tych głupich wirtualnych piw ...

Kto wie, może właśnie oblizuje palce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów