Jesteś wolna!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście holenderskie kaziraki i ich świński kaszel debila w roli śmiechu.
Ja mam tak w domu żona kazała kupić żywo łapki bo myszki myszki a koty to kurwy leniwe i zadko łapią no i wczoraj dwie się złapały biorę na pole i robię zawsze konkurs dwa koty jeden z lewej drogi w prawej i jazda otwieram komorę myszy spierdalaja a koty za nimi hahaha zabawa jakich mało
A jednak to prawda że zwierzęta wychowane w niewoli nie potrafią żyć na wolności, ten nie przeżył nawet minuty.
@mesjans zbytnio to i nie miał gdzie się schować
Cóż... jak się wypuszcza cokolwiek w miejscu, gdzie w żaden sposób nie ma się zwierzak jak schować, to co się dziwić, że taki efekt - większosć tego typu filmików cechuje właśnie idiotyzm wypuszczających - królika w szczerym polu, z ledwie widoczną trawą, gołebia metr od kota, itp. itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów