📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak to jest, kupisz samochód i jakaś kurwa wleci pod koła... Też bym ją wyzwał za bezmyślność.
A mógł zabić. oże i powinien bo takiego to pełno.
Nie zabił, bo muzyka łagodzi obyczaje
Tak robią, się nawet nie rozejrzą, ale biegną bo a nuż się uda.
Chwila
Teren zabudowany, przejście dla pieszych, z nad przeciwka zatrzymało się auto więc, dupy może z reguły są bezmyślne, w tym przypadku to była ewidentna wina kierującego
Teren zabudowany, przejście dla pieszych, z nad przeciwka zatrzymało się auto więc, dupy może z reguły są bezmyślne, w tym przypadku to była ewidentna wina kierującego
@up
A nie widzisz, że to skrzyżowanie kierowane? W dodatku koleś jechał rozpędzony, bo wjechał na zielonym. A samochód z naprzeciwka mógł się zatrzymać choćby dlatego, że nie może wjechać na skrzyżowanie bez możliwości opuszczenia go.
A nie widzisz, że to skrzyżowanie kierowane? W dodatku koleś jechał rozpędzony, bo wjechał na zielonym. A samochód z naprzeciwka mógł się zatrzymać choćby dlatego, że nie może wjechać na skrzyżowanie bez możliwości opuszczenia go.
Przecież to koleś z naprzeciwka trąbił bo mu baba wlazła pod maskę. Dlatego właśnie się zatrzymał.
A za chuja nigdy sobie kamery w aucie nie zamontuje, z sadola wynika, że każdy kto ma kamerę w aucie albo rozpierdala się, albo kogoś.
Muzyka dobrana bezbłędnie.
Przyjemnie się ogląda dzięki tej muzyczce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów