📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chciał iść przełajem to poszedł. Po huj drążyć?
Nagrywający okazał się kutasem co aut opanować nie umiał i na 3-ciego chciał lecieć?. Szpana przywalił że ma kamerkę a sam ostro dał dupy.
No nagrywający gościu to skończony kretyn. Niech się cieszy, że tylko tak to się skończyło. Kurwa wyprzedzać na trzeciego nic nie widząc z przodu geniusz po prostu.
2) Dzban z dzbanów nagrywająca autopizda która nawet hamować nie potrafi a pcha się na ślepo do wyprzedzania.
Całe szczęście dla wszystkich, że wypadł z drogi to przynajmniej tego dnia już nie będzie pizduś myślał o wyprzedzaniu i nie narazi niczyjego życia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
1) Dzban w megance który się wystraszył i jebnął po heblach zamiast delikatnie zwolnić i wrócić.
2) Dzban z dzbanów nagrywająca autopizda która nawet hamować nie potrafi a pcha się na ślepo do wyprzedzania.
Całe szczęście dla wszystkich, że wypadł z drogi to przynajmniej tego dnia już nie będzie pizduś myślał o wyprzedzaniu i nie narazi niczyjego życia.
Nagrywający okazał się kutasem co aut opanować nie umiał i na 3-ciego chciał lecieć?. Szpana przywalił że ma kamerkę a sam ostro dał dupy.
oleyu napisał/a:
Nie ma jak to na trzeciego
Się kurwa dwóch ekspertów znalazło. Nawet nie wiecie, czym jest wyprzedzanie "na trzeciego", a oczywiście się musicie wypowiedzieć.
To jest wyprzedzanie "na trzeciego".
Do wszystkich wyżej, jakie kurwa wyprzedzanie na trzeciego? Gościa wyzywają a sami mają mózg wielkości gołębiego.
TO JEST WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO DEBILE
TO JEST WYPRZEDZANIE NA TRZECIEGO DEBILE
A ja tam nie widzę winy nagrywającego, Pewnie baba w renaulcie zaczęła wyprzedzać i zobaczyła w lusterku na szybie samochód i się wystraszyła że jedzie na czołowe i spanikowała..
@daniel5995 O jeden w końcu ma racje wyprzedzanie na trzeciego to wyprzedzanie pojazdu który wyprzedza.
@slo1q A to ekspert od 7 boleści zapamiętać nik bo wprowadza w błąd
Na sadistic'u cała prawda !!!
@daniel5995 O jeden w końcu ma racje wyprzedzanie na trzeciego to wyprzedzanie pojazdu który wyprzedza.
@slo1q A to ekspert od 7 boleści zapamiętać nik bo wprowadza w błąd
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów