📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
To i tak sukces genetyczny. Figury nie odziedziczył po mamusi, jedynie inteligencję.
Nagranie z karuzeli pewnie trafiłoby na harda.
Nagranie z karuzeli pewnie trafiłoby na harda.
Ile ona śniegu musiała wpierdolić, żeby takiego bałwana urodzić
Jednak genów nie oszukasz. Gówniakowi można się nie dziwić ale madka zdecydowanie intelektem nie błyszczy
Jednak genów nie oszukasz. Gówniakowi można się nie dziwić ale madka zdecydowanie intelektem nie błyszczy
Co za gruba niezdara
Ja pierdole jaka łamaga z tego synka
Zerżnął bym na ostro tą tłustą lochę i zrobił brata temu niezdarnemu gówniakowi.
Pragnę zauważyć że uniform wskazuje na pielęgniarkę ale patrząc jak chujowo ogarnia młodego to stawiam na opiekunkę w domu opieki.
Baronessa napisał/a:
Zerżnął bym na ostro tą tłustą lochę i zrobił brata temu niezdarnemu gówniakowi.
Baronessa, Twoj stary znowu sie najebal i gada o ruchaniu innych loch pod Twoim kontem na sadistic.
Dobrze, że zostały podłożone efekty dźwiękowe - nie mogę przestać się śmiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów