przepis;
jedziesz na dyskotekę
podrywasz jakiś pasztet
bierzesz go na chatę
rżniesz aż pasztet zajęczy...
P.S. To jest obrzydliwe.
jak sie rozjebią to będzie miał miękkie lądowanie przynajmniej
Gorzej jak to on będzie na dole, a ona na niego spadnie XD
Grubaska pojechała do Ameryki łacińskiej, bo tam będzie miała branie u tych nieskalanych inteligencją ciapków, dlatego taka zadowolona. Pewnie długo nie pożyje. Świnia w kryzysowej sytuacji nie da rady spierdolić, a z jej gabarytami przypadkowa/celowa kula będzie miała łatwy cel by utkwić w tym zalanym cielsku.
Czy ja dobrze zrozumiałem? Wg. Ciebie, ona któregoś dnia się obudziła i uknuła swój plan, że pojedzie do Ameryki łacińskiej, bo w jej ojczystym kraju jej nie chcą? I znajdzie sobie "Nieskalanego inteligencją ciapaka", po to żeby ułożyć sobie z nim życie?
Jeśli tak by było, to myślę że dziewczyna podbije świat swoją kreatywnością i dążeniem do celu. Kurwa, dobra jest! Mógłbyś się od niej czegoś nauczyć. XD
jak sie rozjebią to będzie miał miękkie lądowanie przynajmniej
Albo go jeszcze zmiażdży
Gorzej jak to on będzie na dole, a ona na niego spadnie XD
Czy ja dobrze zrozumiałem? Wg. Ciebie, ona któregoś dnia się obudziła i uknuła swój plan, że pojedzie do Ameryki łacińskiej, bo w jej ojczystym kraju jej nie chcą? I znajdzie sobie "Nieskalanego inteligencją ciapaka", po to żeby ułożyć sobie z nim życie?
Jeśli tak by było, to myślę że dziewczyna podbije świat swoją kreatywnością i dążeniem do celu. Kurwa, dobra jest! Mógłbyś się od niej czegoś nauczyć. XD
Zobacz ile jest starych dziadów, którzy jeżdżą do Tajlandii, aby sobie poruchać. Ile jest na świecie idiotek, które myślą o bogatych arabach, a kończy się na sraniu na łeb. Raczej mądra osoba nie jeździ na turystykę, aby zwiedzać takie kraje jak Brazylia, Wenezuela, gdzie rocznie jest po 50-60k morderstw (nie uwzględniając osób zaginionych, których się nie wlicza w statystykę). Jeżeli jest turystką, to jest jeszcze głupsza niż teoria wyżej. A świata nie podbije, najwyżej podbije do niej ciapak, aby wyrwać torebkę/telefon.
Na takiej dupie to można grilla z kolegami zrobić
Narobiłeś mi ochoty na grilowaną cukinię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów