Miesiąc minął i jest nowy filmik od Bigosa Referendum o odwołanie staży miejskiej w Czersku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za film kompromitujący straż miejską w Czersku i burmistrza razem z komendantem zawsze piwko
o mójbożeztymój mam nadzieję, że obecni tu mieszkańcy gminy Czersk pójdą na referendum ja niestety nie mogę
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Dlatego całego to gówno zwane strażą wiejską powinno być wypierdolone na zbity pysk
król szos nie wie, że zatrzymujemy pojazd przed linią warunkowego zatrzymania? nieładnie.
odwołuję "strasz" miejską
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
2:45 "wahrunkowego" brzmi jebany jak nasz kochany donek od kopania gały
Moim zdaniem faktycznie przyjebali się trochę złośliwie ale wykroczenie też było ewidentne gościa. Na kursie zawsze mnie uczyli, że jeżeli widzisz długo nadawane zielone światło to możesz być pewny, że jak dojedziesz to się zmieni i musisz się zatrzymać choćby chuj na chuju stawał pedał w podłoge. A jeżeli ktoś z tyłu przyjebie to już jego problem:)
@up kurs nie przygotowuje do jazdy w ruchu drogowym on przygotowuje do egzaminu. Nauka ruchu drogowego (prawdziwego) to całkowicie osobne lekcje na których sie uczysz sam
a ja to nie rozumie kosztów sądowych, no kurwy jebane przecież z naszych pieniędzy są utrzymywani do chuja
@Dzions. Koszty sądowe są po to, żeby taki frajer, jak autor filmiku nie wnosił skarg z byle powodu
Ofkors określenie frajer kieruję do jego sposobu rozmawiania z w/w "strażnikiem". Jeżeli ktoś prosi o nie nagrywanie, to się nie nagrywa, no chyba, że się nie ma kultury, jak komuś to pasuje, to promuje buractwo Przypominam, że strażnik czy nie strażnik, to Polak, nie gruzojad czy ciapaty.
Ofkors określenie frajer kieruję do jego sposobu rozmawiania z w/w "strażnikiem". Jeżeli ktoś prosi o nie nagrywanie, to się nie nagrywa, no chyba, że się nie ma kultury, jak komuś to pasuje, to promuje buractwo Przypominam, że strażnik czy nie strażnik, to Polak, nie gruzojad czy ciapaty.
@krakenoo masz rację bo przecież wiadomo, że na co dzień nikt nie jeździ jak na egzaminie ale taka "strasz wiejska" przy każdej okazji rozlicza jak najbardziej przejebany egzaminator więc chłopina miał akurat pecha, że trafiło na niego bo jakby się nie bronił w tej sytuacji to zawsze dupa z tyłu :/
Esperalx gdyby strażnik nie okazał się frajerem na samym początku to nawet by tego procesu nie bylo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów