📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tez nie lubie czarnuchow, ale bandyci w mundurach przesadzili troche,
tych policjantow do utylizacji!!...
a czarnego w sumie dla zasady tez mozna..
tych policjantow do utylizacji!!...
a czarnego w sumie dla zasady tez mozna..
Brawo... I taki wp**** powinni dostawac pseudokibice na stadionach... złodzieje na dołku, i inne frajerstwo a Policjantów nagradzac medalami.
antekolek lubisz jak twojs stary przebiera się za policjanta i udajesz kibola a on cię katuje a na końcu wpycha swoja pałkę w dupkę??
a takich ograniczonych debili jak ty powinno się gazować razem z cyganami rumunami od taki dodatek
a takich ograniczonych debili jak ty powinno się gazować razem z cyganami rumunami od taki dodatek
jebac policyjne medy czujesz nienawisc cisnij w te kurwy
@up o kurwa! piątek.. gimbusy w domach
Jeżeli chodzi o napinaczy w stylu JP to istnieje duże prawdopodobieństwo że to nie policjanci a ochrona szpitala z którego jest to nagranie.
@up
Jeżeli chodzi o mnie, to jeszcze przez 3 tygodnie będę w domu bo jestem chory i najprawdopodobniej czeka mnie operacja, jak będę mieć jakieś foty z niej wstawię na harda.
@up
Jeżeli chodzi o mnie, to jeszcze przez 3 tygodnie będę w domu bo jestem chory i najprawdopodobniej czeka mnie operacja, jak będę mieć jakieś foty z niej wstawię na harda.
@UP
Trzymam za słowo
Trzymam za słowo
niech żyje policja! tak się traktuje bandytów
Jebane nygusy, myślą, że wszystko mogą, a jak nie, to okazują swoją prawdziwą naturę drząc ryja jak dzikie zwierze.
up@
może jestem pijany, ale trochę szkoda gościa. tak, wiem sadole, jesteście rasistami, ale okładanie kogoś leżącego na glebie to chujostwo!
może jestem pijany, ale trochę szkoda gościa. tak, wiem sadole, jesteście rasistami, ale okładanie kogoś leżącego na glebie to chujostwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów