Policja przyjechała po 10 minutach ale wszyscy już zdążyli spierdolić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Trzech cwaniaków bije jednego kolesia, a "ochroniarze" stoją i się patrzą. Pewnie typują zwycięzcę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pan lysy z butelka (0;09) ma koszulke z legi warszawa tak wiec nie ma co sie dziwic ze zrobili wies
Czemu idiota który to nakręcał zamazał twarze?
judasz1234 napisał/a:
jacy wy wszyscy jesteście głupi kurwa, jakby ochroniarz podszedł i zaczął ich okładać, to by najprawdopodobniej wyleciał z roboty. ma podejść i powiedzieć "przepraszam panowie, proszę przestać się tak nieładnie zachowywać"? gówno wiecie na ten temat, a sracie się jakbyście wszystkie rozumy pozjadali. kulek93 dobrze powiedział, to ochrona obiektu a nie ludzi. najprościej jest siedzieć w internecie i pieprzyć głupoty zgodnie z zasadą "nie znam się, to się wypowiem"
Świetnie znasz prawo, cudownie. Może teraz powiesz mi, że zachowywałbyś się identycznie jak Ci ochroniarze?
Ciekawe jakbyś ty się czuł jakby napier**ło Cię 3, gdy 4 "ochroniarzy" by się przyglądało. Zakładam, że straszyłbyś ich swoją znajomością prawa.
kiedyś miałem wejść do starego opuszczonego obiektu w nocy z kolegą z służb, obiekt wielkości stadionu, więc echo jest nieziemskie
Znajomy z służb się obesrał jak coś walnęło i się echo rozniosło po całym obiekcie, powiedział wtedy do mnie "Ej wiesz co? wychodzimy kurwa stąd". Gadam mu "ty pracujesz w służbach czy jesteś kurwa piekarzem?"
Gościu wyszedł, oddał mi latarkę i spierdolił do wyjścia.
Morał krótki i wszystkim znany: Jesteś pizda to zostań piekarzem
Znajomy z służb się obesrał jak coś walnęło i się echo rozniosło po całym obiekcie, powiedział wtedy do mnie "Ej wiesz co? wychodzimy kurwa stąd". Gadam mu "ty pracujesz w służbach czy jesteś kurwa piekarzem?"
Gościu wyszedł, oddał mi latarkę i spierdolił do wyjścia.
Morał krótki i wszystkim znany: Jesteś pizda to zostań piekarzem
Dodam, że 10 minut na interwencje to dużo patrząc na fakt iż komisariat policji na centralnym mieści się ok. 100m dalej.
Tak jak mówiłem przegramy trzecią wojnę światową. Nie ze względu na rosję czy ciapatych,nie nie, my jesteśmy na tyle głupim narodem,że sami siebie wytłuczemy.
Za 800zł miesięcznie też bym nie ryzykował utraty zębów.
Ja mam kategorię P no i co z tego, chciałem pójść do szkoły oficerskiej, ale okazało sie że nie jestem odpowiednio dojrzały aby pójść do wojska i kazali mi przyjść za rok, więc to że psychicznie nie zdał nie oznacza, że jest jakiś niepoczytalny, czy chory psychicznie.
LUDZIE! Jak ochrona ma reagować, jak oni są na rencie, są lichego zdrowia, pracują tylko po to, żeby nie nudzić się w domu. Zdrowego, potężnego chłopa nikt nie zatrudni, bo trzeba zapłacić jebany ZUS, ubezpieczenie i pensje. Rencista robi za pół darmo...
Taki "ochroniarz" dostaje 6zł/h i ma pewnie lekki lub umiarkowany stopień niepełnosprawności (nie ma już I, II, III grupy inw. podobno) to jak on ma zareagować? Jakby się pizdy na stołkach ciut wyższych nie żydziły z kasą to można by wtedy zatrudnić OCHRONĘ, a nie "ochronę" po "przetargach"...
P.S. Jeden bucik nawet siadł
P.S. Jeden bucik nawet siadł
krunner napisał/a:
Świetnie znasz prawo, cudownie. Może teraz powiesz mi, że zachowywałbyś się identycznie jak Ci ochroniarze?
Ciekawe jakbyś ty się czuł jakby napier**ło Cię 3, gdy 4 "ochroniarzy" by się przyglądało. Zakładam, że straszyłbyś ich swoją znajomością prawa.
jeżeli miałbym stracić robotę to tak, nie zrobiłbym nic. wiesz cokolwiek o ochronie? ludzie widoczni na filmie są od tego, żeby w takich sytuacjach wezwać grupę interwencyjną, która już się tym zajmie
jak ochorona tego typu to dziadki robiące na pół etatu bo ich emerytura za mała, czy tam syn nie płaci na staruszka, oni mogą jedynie po grupe interwencyjną zadzwonić, psy itp bo kurwa ciekawe czy ty mając jeszcze kurwa kredyt na utrzymaniu wbijałbyś sie za 2-3 koła na wpierdol, mając o tym najczesciej 0 pojecia, typów nie wiń, bo wszedzie sie takie rzeczy zdarzają tylko no chyba wiesz
Nie ma się co dziwić jak cieciu dostaje 3,5 na godzinę, że przy okazji jeszcze nie chce dostać wpierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów