Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przesadzili bo widać od razu że facet chory psychicznie.
e tam chory - odjebało mu bo złapali go na gorącym, cfany ujek, dobrze ze chociaż się zmęczył, nie wiele brakowało i by zaczął krzyczeć ze go gwałca i White Lives Matter
Po tym, co teraz zobaczyłem mam pewność, że nigdy nie wsiądę do tego bakutilu.
Taa... Peychiczny. Tatuaz jest czyli niespecjalnie.
Czyli jak ktoś ma tatuaż to znaczy że nie jest jebniety na łeb 😂
[ Dodano: 2024-07-29, 23:37 ]
Z tego co widziałem to kanar pierwszy zaatakował gościa, koleś zachowywał się spokojnie więc kanar znacznie przekroczył swoje uprawnienia bo w takiej sytuacji nie ma prawa stosować żadnej przemocy.
Przemocy to nikt nie ma prawa stosować
Przemocy to nikt nie ma prawa stosować
Jak widzę, zaczynasz się czepiać dla samego czepiania się, szkoda tylko że nawet tego nie potrafisz zrobić z głową. Są sytuacje w których służby mogą stosować przemoc. Np Policja ma prawo stosować środki przymusu bezpośredniego. A w razie jak będziesz za bardzo fikał to i odstrzelić cię mają prawo.
Jak widzę, zaczynasz się czepiać dla samego czepiania się, szkoda tylko że nawet tego nie potrafisz zrobić z głową. Są sytuacje w których służby mogą stosować przemoc. Np Policja ma prawo stosować środki przymusu bezpośredniego. A w razie jak będziesz za bardzo fikał to i odstrzelić cię mają prawo.
Mówię o tym co na filmie, a ty rozpędziłeś się z tematem do psiarni i ustawy śpb
Mówię o tym co na filmie, a ty rozpędziłeś się z tematem do psiarni i ustawy śpb
tam tylko kanary stosowały przemoc a ty wyjechałeś z moralizatorskim "nikt nie może" i to do mojego komentarza, nie do filmu, to ci pokazałem że jednak ktoś może.
to znaczy że nie jest jebniety na łeb
Ja biorę leki na nerwy, a nie a na a nie na na jebnięty na łeb.
sadistic.pl/t/504749
tam tylko kanary stosowały przemoc a ty wyjechałeś z moralizatorskim "nikt nie może" i to do mojego komentarza, nie do filmu, to ci pokazałem że jednak ktoś może.
Tam z nich nikt nie może, a a odpierdalaja maniane bo nie mają prawa typa szarpać czy przyciskać do szyby rur itd. Mam nadzoeje że wyłapią wyrok
Na miejscu poszkodowanego wziąłbym papugę i poważnie rozważył pozwanie pracodawcy tych patusów.
Serio jesteś taki głupi i myślisz, że ten sepleniący pastuch, którego nie stać nawet na jazdę komunikacją miejską ma kasę na adwokata i rozprawy sądowe...?
Serio jesteś taki głupi i myślisz, że ten sepleniący pastuch, którego nie stać nawet na jazdę komunikacją miejską ma kasę na adwokata i rozprawy sądowe...?
Nie, jestem na tyle inteligentny, że napisałem, że na jego miejscu ja bym to zrobił, bo mam na adwokata i na rozprawy sądowe. Nigdzie natomiast nie napisałem że on powinien to zrobić.
Choć z drugiej strony, jest taka możliwość, że z tym filmikiem nie musiałby mieć na adwokata bo znalazł by go za darmo gdyż koszta sądowe w takich przypadkach kryje strona przegrywająca, a koszt adwokata jest jednym z takich kosztów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów