📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zgadzam się z gościem w 100 % i jeszcze mnie rozbawił. Baba jak wie, że masz mieć wolne zapełni ci dzień wszelkim możliwymi gównianymi pierdołami.
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
-ile feministek jest potrzebnych, aby zmienić żarówkę?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-feministki nic nie mogą zmienić
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-feministki nic nie mogą zmienić
hehehehhe
Co ma wspólnego dyskusja z feministkami i martwy pies-przewodnik?
Do niczego nie prowadzą!
A co ma wspólnego krzywy budynek i dyskusja z feministkami?
Brak poziomu
A co różni kaczkę i feministkę?
Jak człowiek jest mocno zdesperowany to da radę wyruchac kaczkę!
Do niczego nie prowadzą!
A co ma wspólnego krzywy budynek i dyskusja z feministkami?
Brak poziomu
A co różni kaczkę i feministkę?
Jak człowiek jest mocno zdesperowany to da radę wyruchac kaczkę!
to tak jakby bandyci postulowali zamknięcie więzień i uznanie ich przywilejów
kolejny fakt to taki że mężczyźni stali się ciotami i pozwolili kobietom na takie traktowanie , kryjąc to potrzebami bliskości miłości i zrozumienia co spowodowało że dostali kopa w dupsko a ich kobieta woli poznać czarnego
po prostu chcesz tego wszystkiego to bądź wyschniętym z uczuć skurwielem który gdy coś chce uzyskać musi się pokłócić i jebnąć drzwiami
to tak jakby bandyci postulowali zamknięcie więzień i uznanie ich przywilejów
kolejny fakt to taki że mężczyźni stali się ciotami i pozwolili kobietom na takie traktowanie , kryjąc to potrzebami bliskości miłości i zrozumienia co spowodowało że dostali kopa w dupsko a ich kobieta woli poznać czarnego
po prostu chcesz tego wszystkiego to bądź wyschniętym z uczuć skurwielem który gdy coś chce uzyskać musi się pokłócić i jebnąć drzwiami
Jebać feministki. Z prostego prawa Darwina-dajmy im to czego chcą (aborcja, 100% poświęcania się w robocie i oczywiście żadnego rodzenia dzieci bo faceci nie rodzą to my też nie) i za parę lat będzie po nich spokój.
Ohoho, nie wytrwałem do połowy filmu, bo trzeba co drugie zdanie dodać jakieś przekleństwo, tylko popierdolonych amerykanów i polaków może takie coś śmieszyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów