📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni i tak wolą dzieci
Stare nawyki, nie ma co chłopa winić. W domu se ogóra raczej nie zakisi.
Clintonowa w tym momencie zrozumiała powiedzenie: "Rano facet ma wyjść z domu z pełnym brzuchem i pustymi jajkami. Jak jest na odwrót, to baba sama jest sobie winna."
Gdzie ta ivanka?
Tatuś ją ruchał, to Bill sobie chociaż popatrzy.
A na pierwszym planie Michael, poczytajcie o nim, brak zdjęć jak był w ciąży, budowa ciała wskazuje że ma ptaka.
@maksymilian45
Fajna bzdura. Jak się pogrzebie to można znaleźć zdjęcia od wczesnego dzieciństwa, przez ciążę aż do obecnego dnia. A to co jej zwykle wystaje to nieumiejętnie założona podpaska.
Jak powiedział Józef Piłsudski: nie należy wierzyć we wszystko, co się przeczyta w internecie.
Fajna bzdura. Jak się pogrzebie to można znaleźć zdjęcia od wczesnego dzieciństwa, przez ciążę aż do obecnego dnia. A to co jej zwykle wystaje to nieumiejętnie założona podpaska.
Jak powiedział Józef Piłsudski: nie należy wierzyć we wszystko, co się przeczyta w internecie.
pisage napisał/a:
@maksymilian45
Hehe, dopiero poczytałem, że rzeczywiście jest taka teoria. Swoją drogą sam jak oglądałem inauguracje i po niej pokazywali Obamów jak szli gdzieś po lotnisku to zauważyłem jaki z Michelle kawał baby, wysoka, duże bary- serio jak chłop wyglądała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów