18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bogdanznosa 2012-04-08, 23:24
bogdanznosa napisał/a:

ciekawe ilu z ludzi na widowni poszło grzecznie do kościoła w najbliższą niedzielę

[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-08, 16:36 ]
poszło w najbliższą?

Prawdopodobnie jesteś kobietą więc mogę ci wybaczyć brak myślenia.

zaprawde powiadam guwno zjadam
Zgłoś
chuichima 2012-04-08, 23:30
Japierdole, nosz kurwa chciałoby się podejść do tego kolesia i mu zapierdolić. Nie ma pojęcia o rzeczach które wyśmiewa, tworzy jakieś nowe historie, a najgorsze jest kurwa to, że to popierdolone społeczeństwo popiera takie coś, gdyż jest bardzo mało inteligentne i ułomne. Pewnie się przyczepicie o to, że uważam społeczeństwo za ułomne, a sam nie szczędziłem kurw w tej wypowiedzi, ale szczerze mówiąc jebie mnie to, gdyż wy także należycie do tych ułomnych i dajecie sobie wciskać kit, a ja po prostu użyłem słownictwa, które do was trafi.
Zgłoś
Kargon 2012-04-09, 0:07 3
@up
" podejść i zapierdolić "
Typowa reakcja fanatyka.

Po pierwsze gość wie o religiach więcej niż ty i cała twoja rodzina razem wzięci, tylko mówi o tym w ten sposób bo to komik a nie wykładowca.
/
Dopóki wszyscy dookoła wierzą w niewidzialnego zombie jest ok ale gdy ktoś zaprzeczy i przedstawi "trochę" realistyczniejszą wersję świata to pojawia się agresja, jak u małego dziecka w przedszkolu gdy dorosły powie że jego kumpel bob nie istnieje.
Zgłoś
vajron 2012-04-09, 0:43
Kargon, Dałbym Ci pół litra jakby się dało co za matoł z chuichima
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-09, 4:06 1
Nie wiem o co cały szum, niech się spinają hejterzy i gimbusy, mają swojego bohatera. A kto wierzy, ten sobie wierzy, ma na wszystko swoje zdanie i ma głęboko w poważaniu zdanie wyżej wymienionych. Teraz jest akurat moda w necie "na nie wierzenie", luzik, szara masa sobie idzie za tym ślepo, od razu widać kto powtarza coś co przeczytał na "mondrej stronie" jako swoje zdanie. Hehe, łatwo wami manipulować ludziki, wystarczy rzucić parę chwytliwych hasełek i lecicie Niestety jak w każdym środowisku są ludzi i debile, wśród ateistów ten odsetek jest z tego co czytam wyjątkowo duży, niestety również wśród wierzących ten odsetek jakiś tam jest i niestety teraz będzie wiecznie obserwować spinki tych dwóch grup: ateistów debili i wierzących debili. Ci bardziej inteligentni się nie spinają bo po co? Przecież to i tak każdego indywidualna sprawa.
Zgłoś
BILBO18 2012-04-09, 8:52
@MortiCRX
Twierdzisz, że ci bardziej inteligentni się nie spinają, ale przecież każdy chrześcijanin ma obowiązek poznawać swoją wiarę, aby umieć odważnie jej bronić i rozmawiać z wyznawcami innych religii. To nie do końca jest nasza indywidualna sprawa. Jeśli widzimy, że ktoś ją atakuje, to powinniśmy (my katolicy) jej bronić. Nie bronić w stylu "nie masz racji ty matole" (dałem łagodny przykład bo nie chce, żeby ktokolwiek usunął mój post), tylko rozmawiać. Ja bym chętnie porozmawiał z kimś kto daje jakieś konkretne kontrargumenty a nie wyssane z palca, ale tutaj naprawdę nie liczę na kogoś takiego.
Zgłoś
mvp 2012-04-09, 11:24
dla mnie to wygląda jak tania podróbka Billa Hicks'a albo Georga Carlin'a, a przytaczając argument z globalnym ociepleniem sam się ośmieszył
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-09, 15:29
BILBO18 napisał/a:

@MortiCRX
Twierdzisz, że ci bardziej inteligentni się nie spinają, ale przecież każdy chrześcijanin ma obowiązek poznawać swoją wiarę, aby umieć odważnie jej bronić i rozmawiać z wyznawcami innych religii. To nie do końca jest nasza indywidualna sprawa. Jeśli widzimy, że ktoś ją atakuje, to powinniśmy (my katolicy) jej bronić. Nie bronić w stylu "nie masz racji ty matole" (dałem łagodny przykład bo nie chce, żeby ktokolwiek usunął mój post), tylko rozmawiać. Ja bym chętnie porozmawiał z kimś kto daje jakieś konkretne kontrargumenty a nie wyssane z palca, ale tutaj naprawdę nie liczę na kogoś takiego.

Ok, ale rozmawiać cz dyskutować, a spinać się to dwie bardzo różne rzeczy. Inaczej to przypomina dyskusje 13-latków na forum motoryzacyjnym czy lepsze jest BMW czy Mercedes, chociaż nie jechały ani jednym ani drugim, a o prowadzeniu samochodu mają tyle pojęcia ile nabyły w Need For Speed.
Zgłoś
BILBO18 2012-04-09, 17:11
MortiCRX napisał/a:

Ok, ale rozmawiać cz dyskutować, a spinać się to dwie bardzo różne rzeczy. Inaczej to przypomina dyskusje 13-latków na forum motoryzacyjnym czy lepsze jest BMW czy Mercedes, chociaż nie jechały ani jednym ani drugim, a o prowadzeniu samochodu mają tyle pojęcia ile nabyły w Need For Speed.

No i tutaj się z tobą zgadzam. Ja się nie spinam, próbowałem rozmawiać, ale niestety nie udało mi się. Pozdrawiam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów