📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten farbowany bardziej powinien byc feministka!!
Ten z blond gołębim gównem na głowie, nie dość że idiota to jeszcze pedał. Rodzice to muszą być dumni : DDDD
O, nawet jakiś Seba Wyklęty się trafił. Jego "wiedza" i "inteligencja" nie pozostawia oczywiście wiele do życzenia.
Catar napisał/a:
brak piw i na glownej? Ile zaplacili?
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
Może zamiast reklamować tu gówno przygotowali by jakiś abonament Sadol VIP, ja bym chętnie zapłacił za oglądanie bab z kutasami
TB303 napisał/a:
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
Gdybys byl chociaż troche ogarnienty, potrafiłbyś rozpoznać drwinę, bez odczucia potrzeby do ubliżenia komuś.
Dobrze wiem, że strona sie oprócz reklam utrzymuje z wrzucania badziewia z tego kanału, lecz nie zabrania mi to napisania szyderczego komentarza.
No ale pomyślcie, Sadolowy program premium czyli jakieś pierdołki, podświetlany nick, gify w awatarze czy inne tego typu sprawy zapewniłyby pasze dla chomików. Koszt utrzymania serwera nie jest chuj wie jak duży, więc nawet jakby wąskie grono osób płaciło, to na bank admin nie musiałby reklamować ameb z jewtuba
Żeby nie wiedzieć z czego sam się składam i co gdzie mam, to już przejaw skrajnej ignorancji i głupoty. Przecież tego uczyli w podstawówce.
-"Jakie znasz sposoby nawadniania organizmu?"
-"Po przez oddychanie"
No ja pierdole, ja rozumiem nie wiedzieć różnych rzeczy, ale takie głupoty pierdolić, gdzie tu logika.
-"Po przez oddychanie"
No ja pierdole, ja rozumiem nie wiedzieć różnych rzeczy, ale takie głupoty pierdolić, gdzie tu logika.
"Tu jest młotek, a tu kowadełko. Dobre nie?" Odkrywca jebany...
Tak się zastanawiam co by było, gdybym pierwszy przed autorem tematu wrzucił ten gówniany materiał na sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów