📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Coming out bez happy end...
Typowy wyborca platformy
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nowoczesny, wystrojony, któremu platforma wmówiła, że jest inteligentny
turor napisał/a:
KON FE DE RA C JA!!! Jebane ukry i lewactwo! Ukry min ostatnio rozjebali auto! Włamali mi się do auta i pozamieniali cyferki na drążku zmiany biegów! Rozjebalem skrzynię bo wrzuciłem wsteczny zamiast trojki!
baronturbina napisał/a:
KON FE DE RA C JA!!! Jebane ukry i lewactwo! Ukry min ostatnio rozjebali auto! Włamali mi się do auta i pozamieniali cyferki na drążku zmiany biegów! Rozjebalem skrzynię bo wrzuciłem wsteczny zamiast trojki!
To na pewno było Twoje auto? Przecież śmieciarki są w automacie.
Kriski napisał/a:
To na pewno było Twoje auto? Przecież śmieciarki są w automacie.
Właśnie moje. Może jest brzydkie ale moje! Zwracam tylko uwage na tylko problem ukraińcy rozmontowali polską motoryzacje! Zalensky osobiście podsunął papier podczas przejęcia FSO przez Daewoo.
...i ten angielski!😂"Fu..k you!" 😂Coś jak w polskim "wziąść" zamiast "wziąć"! 😂😂😂
moja pomyłka!Sorry!
moja pomyłka!Sorry!
turor napisał/a:
Tak, kurwa na pewno
~Velture napisał/a:
Typowy wyborca platformy
napisał bym coś ale szkoda mi konta
Pisz śmiało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów