EdmundKemper widzę ,że czytałeś cel snajpera
Celu snajpera akurat nie:P Ale jeśli ktoś się trochę interesuje tematami wokoło jednostek specjalnych to wie, że GROM i SEALS'i są w dobrych stosunkach od lat
Nie dla psa, dla pana to!Dawaj o tym Nangar Khel, chętnie posłucham jak było naprawdę, bo tego nigdzie się nie dowiemy. Jak znasz więcej takich spraw od kuchni to otwórz swój kanał, bo Max Kolonko ostatnio zaniemógł
misjaafgan.pl/styczen-2014/chlodny-nowy-rok-/
polska-zbrojna.pl/home/articleshow/5399?t=Cala-prawda-o-Karbali
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."A ty nie masz wacka
Żadna duża jednostka nie poleciała jednorazowo nawet w połowie - tu się zgodzę. Tylko, że duże polskie jednostki liczą ponad 2 tysiące żołnierzy. Chcesz mi powiedzieć, że żaden batalion nie poleciał prawie w całości na misję? Niestety jesteś w błędzie. A właśnie o te mniejsze jednostki mi chodziło, bo w takich ludzie się znają. Koleżko...
Dobrze chociaż, że są tacy ludzie jak ty, którzy rozumieją istotę problemu i unikają wypisywania swoich monologów - nie trzeba się wkurwiać czytając ich wypociny
Na poligonie latając z ASG?
Gówno im to da, a Polska przepierdoli ewentualny konflikt w mniej niż tydzień.
Żadna duża jednostka nie poleciała jednorazowo nawet w połowie - tu się zgodzę. Tylko, że duże polskie jednostki liczą ponad 2 tysiące żołnierzy. Chcesz mi powiedzieć, że żaden batalion nie poleciał prawie w całości na misję? Niestety jesteś w błędzie. A właśnie o te mniejsze jednostki mi chodziło, bo w takich ludzie się znają. Koleżko...
Dobrze chociaż, że są tacy ludzie jak ty, którzy rozumieją istotę problemu i unikają wypisywania swoich monologów - nie trzeba się wkurwiać czytając ich wypociny
Masz coś z deklem? Napisałeś bzdurę, teraz mi wyjeżdżasz z batalionami? Znają się ci co (kurwa, NIE POJECHALI, POLECIELI) z "przygotowań". Na chuj tu wpierdalasz jakieś takie teksty, że jeden za drugiego. Batalion można sformować w jeden dzień.
Nie masz pojęcia o czym gadasz. Ja nie mam ochoty z tobą dyskutować. Kolejny spec co całą wiedzę bierze z gierek i internetu.
Do konkretnych jednostek to kurwa jełopie zajebany przyjeżdżali żołnierze z różnych stron Polski. W celu szkolenia, wyposażenia. Ani jednego batalionu żeśmy tam nie wysłali, bataliony były tworzone na miejscu. I to tylko z nazwy, pod publikę.
Żegnam, nie mamy o czym rozmawiać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów