To nie żart, według opisu wściekłe samice pobiły się o jebane naleśniki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Super ;D swoja droga ja tez bym się wkurwił jak by mi ktoś zabrał naleśnika
Wszyscy z nadwagą, większość bab z otyłością kliniczną, chłop z jakimiś bazgrołami na ryju, małpie okrzyki. Ja pierdolę Normalnie amerikandrim.
Kurwa, jeszcze nigdy nie widziałem filmu, żeby baby tłukły się o sałatkę, Widać śmieciowe żarcie wywołuje w nich szał maciczny.
Mzimu napisał/a:
Kurwa, jeszcze nigdy nie widziałem filmu, żeby baby tłukły się o sałatkę, Widać śmieciowe żarcie wywołuje w nich szał maciczny.
Ja widziałem na żywo, jak się dwóch dziadków napierdalało w sklepie o kiść winogron w promocji. Szkoda, że z radiowęzła muzyki z "Mortal kombat" nie puścili.
Niby białe a jednak jakby czarne. Upadek europeidalnej rasy. Biali się kończą.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Niby białe a jednak jakby czarne. Upadek europeidalnej rasy. Biali się kończą.
To już nie są prawdziwi biali. Białych w Ameryce już nie ma jak i większej części Europy. Ostały się kraje bloku wschodniego gdzie murzyn to coś co pokazuje się palcem... Niestety i nas to czeka z lewacka unia, prędzej czy później.
Ktoś kto nazywa "naleśniki" - "jebanymi" powinien być zbanowanyt na sadisticu dożywotnio. Za swój wrodzony karakanizm i sprzyjanie lewicowemu PIS
Żałosna jest ta Ameryka , jak na nią patrzę to jest niesmacznie , doprowadzić kraj w otchłań dekadencji w trzy dekady jest sztuką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów