To nie żart, według opisu wściekłe samice pobiły się o jebane naleśniki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Super ;D swoja droga ja tez bym się wkurwił jak by mi ktoś zabrał naleśnika
Wszyscy z nadwagą, większość bab z otyłością kliniczną, chłop z jakimiś bazgrołami na ryju, małpie okrzyki. Ja pierdolę Normalnie amerikandrim.
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Mzimu napisał/a:
Kurwa, jeszcze nigdy nie widziałem filmu, żeby baby tłukły się o sałatkę, Widać śmieciowe żarcie wywołuje w nich szał maciczny.
Ja widziałem na żywo, jak się dwóch dziadków napierdalało w sklepie o kiść winogron w promocji. Szkoda, że z radiowęzła muzyki z "Mortal kombat" nie puścili.
Niby białe a jednak jakby czarne. Upadek europeidalnej rasy. Biali się kończą.
Widać że nie nażarte lochy
To już nie są prawdziwi biali. Białych w Ameryce już nie ma jak i większej części Europy. Ostały się kraje bloku wschodniego gdzie murzyn to coś co pokazuje się palcem... Niestety i nas to czeka z lewacka unia, prędzej czy później.
Ktoś kto nazywa "naleśniki" - "jebanymi" powinien być zbanowanyt na sadisticu dożywotnio. Za swój wrodzony karakanizm i sprzyjanie lewicowemu PIS
Żałosna jest ta Ameryka , jak na nią patrzę to jest niesmacznie , doprowadzić kraj w otchłań dekadencji w trzy dekady jest sztuką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów