📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ok, zapomniałem że tu same Spielbergi i Polańskie, co z robienia kupy potrafią zrobić komedię romantyczną.
pozytywne chlopaki. fajnie nakrecili
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
W komentarzach więcej brzydkich słów niż w tym czymś opatrzonym etykietą "brzydkie słowa"
Badziew straszliwy. A żeby nie odstawać od reszty dopowiem jeszcze - chujowe na maksa ;]
Badziew straszliwy. A żeby nie odstawać od reszty dopowiem jeszcze - chujowe na maksa ;]
A ja będę odstawał od reszty i powiem: pozytywnie zakręcone. Widać ludzie mają dystans do siebie i do tego co robią
i love fpp in 1:31
Akurat motyw z Oblivionem fajnie wyszedł, pozytywnie. Ciekawsze by było, aby zamiast reszty "motywów" z filmu zrobić jakąś mini przygodę itp
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów