📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to klasycznie:
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Żebyś patrzył w lusterka, motocykle są wszędzie.
Velture napisał/a:
Nawet nie żartuję sobie - o chuj chodzi?
Gra słów: "malinke na szyi". Wiadomo od czego jest taka "malinka", ale pewna część motocyklistów wiąże sobie wokół szyi linke ("ma linke na szyi"), która jest przyczepiona do motocykla, by w razie wypadku nie zostać kaleką/warzywem tylko od razu wylądować na tamtym świecie.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam
ps
Wg mnie taka linka powinna być obowiązkowa jak kask.
A ja sobie tak palne bo zrozumiałem.
Czego nie mają nie-motopizdy?
malinki na szyi.
Hi,hi ho ho.
Dobra przestaje bo jeszcze kierowca autobusu zacznie bić brawo a trzeba iść spać.
Czego nie mają nie-motopizdy?
malinki na szyi.
Hi,hi ho ho.
Dobra przestaje bo jeszcze kierowca autobusu zacznie bić brawo a trzeba iść spać.
Znam trochę środowisko motocyklowe i ogólnie to jeden wielki mit z tą linką. Osobiście nie znam nikogo kto na moto zakłada linkę, tylko jakiś kolegi kolega który robi to tylko jak leci na konkret zapierdalanie i wie, że będzie przekraczał dozwoloną prędkość kilkukrotnie. Takie tam pierdolenie o szopenie.
biedne polskie cebule płaczą, że latem jeżdżę kawasaki, a zimą autem w leasingu.
Odsyłam do tematu:
sadistic.pl/linka-smierci-vt306731.htm3373238
Osobiście z taką linką mi się to skojarzyło.
sadistic.pl/linka-smierci-vt306731.htm3373238
Osobiście z taką linką mi się to skojarzyło.
O chuj też nie zajarzyłem tak samo jak kolega wyżej.
Jakby to było pytanie w 1 z 10 to bym pewnie odpowiedział jelito grube
Jakby to było pytanie w 1 z 10 to bym pewnie odpowiedział jelito grube
Velture napisał/a:
Nawet nie żartuję sobie - o chuj chodzi?
Niby motocykliści zakładają to na szyję żeby niby ich zabiło jak się wywalą. Prawda jest taka, że najwięcej szczekają na ten temat głupie pizdy co nigdy nie siedziały na motocyklu. Jeden wielki mit.
wszystkozajete1234 napisał/a:
Gra słów: "malinke na szyi". Wiadomo od czego jest taka "malinka", ale pewna część motocyklistów wiąże sobie wokół szyi linke ("ma linke na szyi"), która jest przyczepiona do motocykla, by w razie wypadku nie zostać kaleką/warzywem tylko od razu wylądować na tamtym świecie.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam
ps
Wg mnie taka linka powinna być obowiązkowa jak kask.
A co do Ciebie baranku, to fajnych motocyklistów spotykałeś skoro jesteś pewny że tak robią Typowe nie znam się to się wypowiem bo wujek janusz mówił że u niego na wsi jeżdzą z linkami. Zrozum baranie, i mówię Ci to jako użytkownik motocykla że nikt nigdy tego na szyję nie założył. Wasze głupie rozumowanie nawet nie potrafi dopuścić do sytuacji kiedy nawet taki delikwent by wykonał szlifa przy 40 na godzine a motocykl uderzył w krawężnik i pokarał kierowcę który tak na prawde wstaje z potłuczoną dupą i tyle. Serio jak można w to wierzyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów