18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Black friday...
~DMT • 2020-10-24, 13:14
Inżynier popełnił błąd w obliczeniach...

Q L I M A X
Zgłoś
qhash 2020-10-24, 13:20 45
ja jebe, jacy oni są tępi
Zgłoś
zwierzak30 2020-10-24, 13:37 17
Pracując w UK,mieszkałem w takiej całkiem spoko okolicy. Osiedle domków jednorodzinnych. Większość pod wynajem.
Cztery domki dalej mieszkały dwie pary polaków. Spoko ludzie,żadna patola.Tak jak ja przyjechali za pracą a nie odpierdalać.Okolica gdzie przeprowadzki i wprowadzki nie należą do rzadkości.
O 18 jak towarzystwo wróciło z pracy to się zdziwili.
Wyobraźcie sobie moi drodzy że któregoś pięknego dnia o 9 rano,podjechała pod ich dom ciężarówka do przeprowadzek i spakowali kurwa całe wyposażenie domu, ale to całe na 99.99%. Został tylko telefon stacjonarny na środku salonu. Widziałem to po całym zamieszaniu z kryminalnymi.
Kurwa,dwie sypialnie,kuchnia,łazienka,salon,garaż. Kurwa wszystko.Zostało parę śmieci.

Wyobraźcie sobie waszą reakcje.Wracasz zjebany po robocie a w domu tylko wykładziny i telefon.

Także ci tutaj to jebane dzikusy.
Zgłoś
nessika 2020-10-24, 13:38 1
Nawet domu nnie potrafią porządnie okraść
Zgłoś
Znawca_Cipek 2020-10-24, 13:42 5
qhash napisał/a:

Nie wierze. Nawet oni nie są tacy tępi. Stary TV i ustawka.
Zgłoś
lollo 2020-10-24, 13:55 1
jak to pewnie złodzieje i wynoszą łup
Zgłoś
Janusz_k 2020-10-24, 14:39 1
Ale lewusy, nawet porządnie złapać nie umie, widać że się całe życie opierdalał.
Zgłoś
Myxxer 2020-10-24, 16:58 1
qhash napisał/a:

Zgłoś
saves 2020-10-24, 18:03
Spokojnie. Ogarnie lepszy podczas walki o godność murzynów.
Zgłoś
shoe5maker 2020-10-24, 20:41
Kurwa świeżo ze sklepu ukradłem.
Zgłoś
Asuritta 2020-10-25, 2:06 4
nie ogarnął jescze że ma przeciwstawne kciuki ... jebany małpiszon
Zgłoś
picolo 2020-10-25, 10:59
I znów trzeba iść na sklepy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów