📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pracując w UK,mieszkałem w takiej całkiem spoko okolicy. Osiedle domków jednorodzinnych. Większość pod wynajem.
Cztery domki dalej mieszkały dwie pary polaków. Spoko ludzie,żadna patola.Tak jak ja przyjechali za pracą a nie odpierdalać.Okolica gdzie przeprowadzki i wprowadzki nie należą do rzadkości.
O 18 jak towarzystwo wróciło z pracy to się zdziwili.
Wyobraźcie sobie moi drodzy że któregoś pięknego dnia o 9 rano,podjechała pod ich dom ciężarówka do przeprowadzek i spakowali kurwa całe wyposażenie domu, ale to całe na 99.99%. Został tylko telefon stacjonarny na środku salonu. Widziałem to po całym zamieszaniu z kryminalnymi.
Kurwa,dwie sypialnie,kuchnia,łazienka,salon,garaż. Kurwa wszystko.Zostało parę śmieci.
Wyobraźcie sobie waszą reakcje.Wracasz zjebany po robocie a w domu tylko wykładziny i telefon.
Także ci tutaj to jebane dzikusy.
Cztery domki dalej mieszkały dwie pary polaków. Spoko ludzie,żadna patola.Tak jak ja przyjechali za pracą a nie odpierdalać.Okolica gdzie przeprowadzki i wprowadzki nie należą do rzadkości.
O 18 jak towarzystwo wróciło z pracy to się zdziwili.
Wyobraźcie sobie moi drodzy że któregoś pięknego dnia o 9 rano,podjechała pod ich dom ciężarówka do przeprowadzek i spakowali kurwa całe wyposażenie domu, ale to całe na 99.99%. Został tylko telefon stacjonarny na środku salonu. Widziałem to po całym zamieszaniu z kryminalnymi.
Kurwa,dwie sypialnie,kuchnia,łazienka,salon,garaż. Kurwa wszystko.Zostało parę śmieci.
Wyobraźcie sobie waszą reakcje.Wracasz zjebany po robocie a w domu tylko wykładziny i telefon.
Także ci tutaj to jebane dzikusy.
qhash napisał/a:
ja jebe, jacy oni są tępi
Nie wierze. Nawet oni nie są tacy tępi. Stary TV i ustawka.
Ale lewusy, nawet porządnie złapać nie umie, widać że się całe życie opierdalał.
Kurwa świeżo ze sklepu ukradłem.
nie ogarnął jescze że ma przeciwstawne kciuki ... jebany małpiszon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów