18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
głodujoncymarvin 2020-06-16, 22:40 38
Nie będę miał żadnych skrupułów aby pobrać w takim razie grę

Żartuje. Już wcześniej nie miałem zamiaru za nią płacić
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-06-16, 23:00 23
Kupując produkty takich firm, abonament Netflixa, żeby pooglądać jakiś serial z dziewczyną aktymnie finansujesz ideologie, które powoli odbierają ci wszystko i zrobią z ciebie posłusznego niewolnika, z jedynym prawem do zamknięcia mordy.
Zgłoś
Belweder 2020-06-16, 23:02 86
CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wpierdalaniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-06-16, 23:06 10
No kurwa....
Nie ma mowy, bym kupił ich grę. Niech spierdalają.

Bo nie gram w gry... ostatnio grałem 20 lat temu w sapera.
Zgłoś
Kosiara47 2020-06-16, 23:31 1
Za to co odjebali z logiem to nie lecą jak czarny w przepaść
Zgłoś
Eknen 2020-06-16, 23:56 24
Wszystkim odpierdala, ale najgorsze przed nami . Poprawność polityczna jest już groteskowa, a będzie jeszcze gorzej. Jakiś dziennikarz zawieszony za wypowiedź, że każde życie się liczy , profesor uniwersytetu zawieszony, bo odmówił czarnym studentom przechodzącym traumę z powodu śmierci Floyda preferencyjnych warunków podczas egzaminu..... porobiło się
Zgłoś
lucilla 2020-06-17, 0:21 3
A ja kupiłem Cyberpunk i czekam i wspieram Redow.
Zgłoś
mam_racje 2020-06-17, 0:24 64
Cyberpunk? Tylko ze sklepu Torrent!
Zamiast za gry, biorą się za szekle Sorosa:

...ale przy Arabach już im brakło odwagi.
Zgłoś
swampman 2020-06-17, 1:06 10
niech sie zajma produkcja gier, tym czym powinni i tym co najlepiej im wychodzi

nie wpierdalajcie sie w polityke ani w gowno ideologie patafiany. nikomu to nie jest do szczescia potrzebne.
niech chociaz swiat wirtualny i to co z nim zwiazane bedzie wolny od gowien swiata realnego.
Zgłoś
tatko 2020-06-17, 1:21 41
Pierdolone pedały. Chuj mnie obchodzi jakiś zastrzelony czarnuch. Powinni całe to towarzystwo odjebać. A ci obciągają czarnuchom, ale u brudasów to już tacy odważni nie są. Mam.nadzieję, że popłyną z kasa z ten żałosny numer. Chuj w dupę cd-projekt. Lubią to.
Zgłoś
IOI 2020-06-17, 8:10 25
serio murzyni sa tak wazna grupa docelowa ich produktow ze warto stracic tylu uczciwych ludzi ktorzy by kupili ta gre?
Zgłoś
Noside 2020-06-17, 8:17 1
Belweder napisał/a:

CD projekt wyskoczył z tym BLM jak Gillette swego czasu na "bad white males". Jak się im kaska w kieszeni zacznie niezgadzać to zmienią zdanie ze swoimi teoriami i wpierdalaniem się tam, gdzie nie ich miejsce. Niech się lepiej zajmą tym czym mają, czyli robieniem gier.

Są już na takim poziomie viral marketingu, że wyłącznie takimi postami są w stanie go rozwijać.
CDR już dawno poszło w złym kierunku, a trendy pokazują, że jednak na tym zarobią.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
gerto44 2020-06-17, 9:00 1
CD Project z pewnością upadnie bo polaki robaki nie kupią gierki.
Zgłoś
DoctorRzepa 2020-06-17, 9:20 6
Tak się wszyscy zesraliście z tego powodu, że pewnie im na złość będziecie przechodzić Wiedźmina tyłem do przodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów