10 najbardziej absurdalnych teledysków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
teledyski emperora, satyricona, immortala i ancient sa do kultowych kawałków ale samo video jest max zjebane xD
Teraz rodzime "teledyski"
Strasznie hujowa jakosc muzki
Teraz rodzime "teledyski"
Strasznie hujowa jakosc muzki
No tak chujowe ja sie wychowywało na Filcowych kredkach czy dimu burgerze to na pewno chujowe
Klimat BM zawsze pozostaje ten sam i ja tam jakoś nie widzę nic dziwnego w tych teledyskach ;p tym bardziej ze się je jeszcze na VHS oglądało
Klimat BM zawsze pozostaje ten sam i ja tam jakoś nie widzę nic dziwnego w tych teledyskach ;p tym bardziej ze się je jeszcze na VHS oglądało
w300i napisał/a:
No tak chujowe ja sie wychowywało na Filcowych kredkach czy dimu burgerze to na pewno chujowe
Nic dodać nic ująć Bywa tak że niektórzy wolą Daniego w swoich półmetrowych koturnach żeby w teledysku sprawiał wrażenie normalnego kolesia a nie pierdolonego gejowatego karzełka, gusta i guściki.
nie ma to jak nasi mroczni, leśni wojowie xD
O tak, tru dendrofilic metal
Kogoś pojebało z tym Satyriconem, przecież to najlepszy teledysk BM moim zdaniem jaki powstał.
glupie zestawienie
co tam robi numer 4 Immortal - Blashyrkh ?????
pomijajac fakt ze sama piosnka jest zaaaaaajebista to i teledysk jest genialny
BueR_MadasS napisał/a:
glupie zestawienie
Pewnie te zestawienia montował jakiś jebany burak nie siedzący w temacie.
Pierdolona profanacja...
Pierdolony internetowy napinacz 0.o
Popierdoliło Was?
Perdition (Pol) - Total Massmurder
Antaeus - Blood War III
Arkhon Infaustus - Whirlwind Journey
Antaeus - Blood War III
Arkhon Infaustus - Whirlwind Journey
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów